Rebeka Dremelj bo v oddaji Zvezdana prvič iskreno spregovorila o prelomnih spremembah v svojem življenju. Foto: Oddaja Zvezdana
Rebeka Dremelj bo v oddaji Zvezdana prvič iskreno spregovorila o prelomnih spremembah v svojem življenju. Foto: Oddaja Zvezdana
Zvezdana Mlakar, voditeljica nove poletne, večerne pogovorne oddaje. Foto: Dejan Nikolič
Zvezdana Mlakar, voditeljica nove poletne večerne pogovorne oddaje. Foto: Dejan Nikolič
Zvezdana Mlakar. Foto: Dejan Nikolič
"Smeh in pogum sta nalezljiva! Kot tudi ljubezen do življenja," pravi Zvezdana. Foto: Dejan Nikolič

V prvem intimnem nočnem pogovoru bosta tabuje podirali Zvezdana in Rebeka, tako boste spoznali čustveno plat Rebeke Dremelj, ene izmed redkih znanih Slovenk, ki je javno priznala, da je prebolela raka ščitnice, o tem pa bo iskreno in brez sprenevedanja spregovorila v oddaji.

Oddaja Zvezdana bo na sporedu ob sobotah na 2. programu TV Slovenija, prvič že 27. junija ob 22.30.

"Presenetile so me Rebekine solze, nisem pričakovala, da se bodo tolikokrat svetile v najinem pogovoru," je povedala Zvezdana Mlakar. Rebeka pa je dejala, da je v petnajstih letih, odkar je prisotna na slovenski medijski sceni, še nihče ni spravil v jok še pred začetkom intervjuja.
"Zdaj, ko pogledam nazaj, vidim, da sem zelo dolgo živela zaigrano življenje. Živela sem življenje, ki so ga drugi želeli od mene. Jaz mislim, da sem nežna dušica, mene se zgodbe ljudi neverjetno dotikajo, navzven pa delujem tako, kot da se me nič ne dotakne," je povedala Rebeka, ki je zaradi resne življenjske preizkušnje začela temeljito spreminjati svoje življenje.

Zvezdana, kot smo je navajeni
S svojim prepoznavnim in neposrednim slogom bo Zvezdana tudi v svoji novi oddaji vodila pogovore temperamentno, strastno, iskreno in drzno. Razbijala bo predsodke in podirala tabuje. Brez sodb in sprenevedanj, razmišljujoče, poglobljeno, neposredno in brez patetike. Na vse življenjske zgodbe svojih gostov se bo odzvala osebno in črpala iz lastnih izkušenj. Zvezdana svojim gostom ne bo le sogovornica, ampak tudi zaupnica, zato gledalci lahko pričakujejo s čustvi nabite in intimne nočne pogovore.

"Sem ena izmed redkih žensk v zrelih letih, ki se pojavljajo na televizijskih ekranih, kar je po svetu sicer ustaljena praksa, v Sloveniji pa z izjemo novinark v informativnem in izobraževalnem programu takšnih zrelih ženskih televizijskih osebnosti skoraj ni. Tako – vsaj upam – podiram tudi kliše, da so ženske v zrelih letih nezanimive, da s svojo modrostjo, izkušnjami spadajo med staro šaro, da nimajo kaj povedati in da je zrelost nezanimiva za televizijske zaslone. Vsekakor ne bom dolgočasna in lahko si obetate iskrene pogovore o zamolčanih temah, ki bodo burile duhove in spodbujale k razmisleku. Smeh in pogum sta nalezljiva! Kot tudi ljubezen do življenja," pravi voditeljica nove večerne pogovorne oddaje Zvezdana Mlakar.

Zvezdana Mlakar je priznana slovenska gledališka igralka, ki se je kot televizijska voditeljica uveljavila v oddaji Dobro jutro na Televiziji Slovenija, kjer ima ob petkih svojo redno rubriko. Veliko pozornosti je vzbudila, ko je iskreno in brez strahu spregovorila o svojem soočanju z menopavzo in s staranjem. Pred televizijskimi kamerami je ohranjala svojo vitalnost in mladost, z gledalci je tudi delila svoje težave in strahove. Rušila je predsodke o kirurških in estetskih posegih, ki lahko izboljšajo kakovost življenja. Močno je odmevala njena odločitev, da si pred televizijskimi kamerami kirurško dvigne prsi. Kot pravi, je to storila z mislijo na vse ženske, ki zaradi kakršnega koli razloga niso zadovoljne s svojimi prsmi, a si ne upajo ali ne znajo poiskati pomoči. Marsikoga je razburilo Zvezdanino zanimanje za urinoterapijo – več tisoč let staro metodo ajurvedske medicine. Bila pa je tudi prva javna osebnost, ki je v imenu številnih žensk na glas spregovorila o inkontinenci.