Martina Valenčič se je fotografirala za koledarja svojega podjetja za leti 2011 in 2012. Foto: Martina Valenčič/Adriagraf
Martina Valenčič se je fotografirala za koledarja svojega podjetja za leti 2011 in 2012. Foto: Martina Valenčič/Adriagraf

Zato smo se odločili preveriti, ali gre na omenjenih fotografijah res za 27-letno Martino ali je to morda fotomontaža.

Poklicali smo Valenčičevo, ki nam je potrdila, da je na erotičnih fotografijah res ona: "Jaz se sicer ukvarjam z grafiko, delam vse od vizitk do spletnih strani, enkrat na leto pa izdamo koledar z dekleti. Do zdaj smo ga izdali dvakrat in je bil zelo uspešen. Na slikah za koledar za leto 2012 pa sem tudi jaz, sem na primer januarska mis komisije in oktobrska mis policije. Sem tudi na tisti fotografiji v vodi, a ta je iz leta 2011."

Zanimalo nas je tudi, zakaj se je odločila za razgaljeno fotografiranje. "Glejte, jaz nimam nobenih predsodkov. Vsi smo enaki, tako ali drugače. Ljudje, ki so naročili koledar, so to zelo dobro sprejeli, imel je zelo reklamen učinek," nam je odgovorila Martina in poudarila še: "S prostitucijo se ne ukvarjam, s tem nimam opravka".

Glede predsedniške kampanje je povedala, da podpise že zbira, vendar pa mora svojo spletno stran šele dokončati: "Šele včeraj sem se zmigala," se je posmejala.

Martina Valenčič je za MMC RTV SLO dovolila tudi objavo tistih slik iz koledarja, na katerih je ona - ogledate si jih lahko v priloženih fotografijah!