Sarah White brez obleke. Foto: Sarah White Online
Sarah White brez obleke. Foto: Sarah White Online

Če je vaš odgovor pritrdilen, potem morate stopiti v stik z Newyorčanko Sarah White, ki je zamisel o golih seansah dobila med študijem psihologije, saj se ji je zdela naučena teorija premalo privlačna za paciente. Tako se je odločila za svoj lastni program svetovanja pomoči potrebnim, kjer njihovo pozornost pritegne s slačenjem. Pacienti morajo v stik z njo naprej stopiti pred njene spletne strani, kjer si sprva z njimi samo dopisuje in jih gleda skozi kamero, a oni ne vidijo nje. Ob naslednji seansi se pogovor nato preseli na spletne komunikacijske storitve, kot je na primer sistem skype, kjer se vidita oba, mogoče pa so tudi osebne seanse.

24-letna Whiteova ima zaenkrat okoli 30 pacientov, saj so se članki o njej te dni pojavili v medijih New York Daily News, Daily Mail in Wall Street Journal. Svoje paciente opisuje kot mešanico študentov s težavami v spolnosti, možakarje srednjih let s težavami v razmerju in ženske, ki se dobro počutijo med pogovorom z razgaljeno sogovornico.

Fant njeno razgaljeno prakso podpira, starši bodo to izvedeli šele iz časopisov, kolegi pa jo obsojajo in ji očitajo, da tu sploh ne gre za terapijo, ampak za voajerizem, in da za svoje delo sploh nima licence.