Madonna je že na začetku turneje uveljavila svoj naziv kraljica škandala -  v Izraelu je opozarjala na spopade na Bližnjem vzhodu, v Turčiji pa je izvedla striptiz. Foto: EPA
Madonna je že na začetku turneje uveljavila svoj naziv kraljica škandala - v Izraelu je opozarjala na spopade na Bližnjem vzhodu, v Turčiji pa je izvedla striptiz. Foto: EPA

Madonna je že med polčasom letošnjega Super Bowla dokazala, da še ni za odpis - na stadion Lucas Oil v Indianapolisu je v zlato ovita pop diva prikorakala s svojo zimzeleno uspešnico Vogue in spremstvom gladiatorjev, akrobatov, navijačic, bobnarjev in zbora gospel pevcev -, da pa se pri 53 letih še vedno ni umirila, pa je pokazala na carigrajskem koncertu, kjer je poleg novih pesmi za turško občinstvo izvedla tudi striptiz.

Madonna je med izvajanjem pesmi Human Nature in Like A Virgin najprej s sebe slekla belo srajčko in nekaj časa paradirala v čipkastem modrčku, na navdušenje vseh zbranih pa se striptiz ni končal pri tem. Pokazala je namreč svojo prsno bradavičko.

Pevka, ki je svojo koncertno turnejo začela pred nekaj dnevi v Izraelu (koncert je minil v znamenju spopadov na Bližnjem vzhodu), je v nasprotju s svojo kolegico Janet Jackson, ki ji je pred osmimi leti med polčasom Super Bowla izpod obleke "po nesreči ušla" prsna bradavička, kar je sprožilo številne polemike v ZDA, svoje atribute pokazala namerno.

Celoten nastop si lahko ogledate v spodnjem videu, Madonnin striptiz pa se začne od 2.20 minute naprej.