Glasba
slice
Eddie, kultna maskota Iron Maiden, odslej "straši" še v stripu
Podjetna zasedba deluje že skoraj štiri desetletja, 22. avgust 2017 ob 10:41 Legendarni britanski težkometalci Iron Maiden bodo kmalu prisotni tudi v stripovskih vodah: v glavni vlogi bo seveda njihova strašljiva maskota, Eddie.
13
Popolni sončni mrk vrnil Bonnie Tyler v središče zanimanja
5
21. avgust 2017 ob 21:21 Američani so z evforijo ob popolnem sončnem mrku skoraj iz naftalina potegnili uspešnico Bonnie Tyler Total Eclipse of the Heart in jo zavihteli na prvo mesto letvice iTunes.
André 3000 pomirjen z idejo o končani eri zasedbe OutKast
4
21. avgust 2017 ob 17:09 André Benjamin, sotvorec hiphoperske zasedbe OutKast, na glasbo danes gleda bolj kot na konjiček.
Aryana Sayeed, neustrašna "afganistanska Kim Kardashian"
19
21. avgust 2017 ob 14:44 V Kabulu se je na koncertu razvpite domače popdive Aryane Sayeed kljub hudemu nasprotovanju konservativcev in grožnjam z napadom zbralo več sto mladih, predvsem deklet.
Oživljeni Unplugged začne Shawn Mendes, v navdih so mu Pearl Jam
11
21. avgust 2017 ob 09:38 Glasbena televizija MTV nadaljuje s prizadevanji, da bi se programsko vrnila h koreninam: tudi z oživitvijo v 90. letih zelo priljubljene "izštekane" koncertne serije Unplugged.
Evrovizija se širi na azijsko tržišče "Največje televizijsko glasbeno tekmovanje, ki poteka v živo, približujemo največjemu glasbenemu tržišču na svetu," so zapisali partnerji Evropske radiodifuzne zveze (EBU) o širitvi svojega formata.
13
(Skoraj) upokojenka Aretha Franklin v Detroitu odpira nočni klub 75-letna kraljica soula Aretha Franklin je napovedala, da se bo ob upokojitvi vrnila v Detroit, mesto, v katerem je zaslovela, in tam odprla nočni klub, v katerem bo, kot pravi, sem ter tja tudi ...
3
MTV bo Pink podelil posebno nagrado za glasbene dosežke Glasbenica Pink bo na podelitvi MTV-jevih nagrad prejela nagrado Michael Jackson video Vanguard , ki jo podeljujejo umetnikom za prispevek h kulturi, modi in glasbi.
5
S koncertom bodo septembra znova odprli areno v Manchestru Areno v Manchestru, ki je po koncertu glasbenice Ariane Grande postala prizorišče terorističnega napada, bodo znova odprli 9. septembra z dobrodelnim koncertom, kjer bodo nastopili številni ...
Sotočje gosti še en festival - tokrat za ljubitelje reggaeja Z uvodnim dnem se na Sotočju začenja 6. mednarodni reggae festival Overjam. Do sobote se bodo na festivalskih odrih zvrstila mnoga velika imena reggae, dub, dancehall oziroma jungle glasbe.
1
Video: Balkanski šarlatan Magnifico razživel množico na Szigetu Na festivalu Sziget, ki bo do srede potekal na otoku Obuda blizu Budimpešte, je izmed slovenskih izvajalcev v soboto nastopil Magnifico in množico zabaval s svojimi uspešnicami.
17
Miley Cyrus se pripravlja na izdajo novega albuma Pevka Miley Cyrus se po besedah svojega očeta Billyja Raya Cyrusa na novem albumu, ki bo izšel 29. septembra, vrača k svojim koreninam.
9
Ob festivalu v Guči vsem voznikom preizkus alkoholiziranosti V Guči se je začel festival trobente, v duhu katerega se je v preteklosti zgodilo več prometnih nesreč, zato so oblasti letos na cestah proti mestu uvedle obvezne preizkuse alkoholiziranosti.
8
Foto: Letos na Szigetu tudi Pink, Dubioza Kolektiv in Magnifico Na otoku Obuta blizu Budimpešte te dni poteka eden največjih evropskih glasbenih festivalov Sziget.
3
Zapleti z vizumi odnesli nastop Conchite Wurst v Edinburgu Avstrijka evrovizijska zmagovalka Conchita Wurst ne bo nastopila na prestižnem edinburškem festivalu, saj so sirskim glasbenikom, ki jo spremljajo, zavrnili izdajo vizumov.
15

Nove note
link
Dare Acoustic: Na začetku moraš nekoga ali nekaj posnemati
9
28. julij 2017 ob 06:26 Glasbenik, ki ga najverjetneje poznate predvsem po skladbi Moj cukr , je pred dnevi izdal novi singel, s katerim napoveduje nov material – Rjav uč , ki morda zveni malenkost drugače, kot smo pri ...
Več novic ...
Anketa: 12. avgust 2017 ob 08:05

Kateri je vaš najljubši letni čas?

Pomlad.
Poletje.
Jesen.
Zima.
Arhiv
Videonovice
Kazalo