Bennett in Lady Gaga se predstavljata z albumom Cheek to Cheek. Foto: EPA
Bennett in Lady Gaga se predstavljata z albumom Cheek to Cheek. Foto: EPA

"Rada preživljam dni s Tonyjem. Vedno se poslovim od njega z nasmeškom," je zapisala ta teden na svojem profilu na Facebooku. 28-letna pevka je že v preteklosti spregovorila o globoki vezi, ki jo ima z 88-letnim izvajalcem. Bennett je spremenil njen pristop do nastopanja - saj je, kot je dejala, izgubila strast do tega, preden sta se spoznala.

"On je razlog, zakaj sem danes tu in da še vedno ustvarjam glasbo. Zaradi njega me ustvarjanje glasbe še vedno veseli," je dejala v pogovoru za E!News. "Tudi zdaj, ko pojem z njim in se vračam na turnejo, sem popolnoma spremenila svoj nastop na odru. Obudila sem nekaj v sebi, česar nisem čutila že nekaj let. Gre za določeno samozavest," je še dodala.

Podobna čustva goji tudi Bennett, ko jo opisuje kot izvajalko, ki se je na prav poseben način povezala z občinstvom. "Nihče ni toliko komuniciral z občinstvom, kot je Lady Gaga. Nikoli," je poudaril v intervjuju za revijo Parade. "Zaupam občinstvu in zelo me je impresionirala. Kar zadeva mene, je kot del njihove družine," je še dodal pevec, ki si bo delil oder z Lady Gaga na silvestrski večer v Las Vegasu.