Britney na premieri filma Smrkci 2, za katerega je posnela pesem. Foto: EPA
Britney na premieri filma Smrkci 2, za katerega je posnela pesem. Foto: EPA

Britney intenzivno dela za svoj osmi studijski album, pri čemer ji pomaga Britanec Naughty Boy, kot producenti pri albumu pa naj bi delali še Dev Hynes, William Orbit, Sia in will.i.am.

Pevka je k sodelovanju povabila tudi uspešne avtorje pesmi, med katerimi se je znašla Charli XCX (s pravim imenom Charlotte Emma Aitchison), ustvarjalka velike uspešnice I Love It, ki jo izvaja duet Icona Pop. O njunem sodelovanju je 21-letna Charlotte povedala: "Pisala sem za album Britney Spears. Bila sem iz sebe. Tako sem bila vznemirjena, da nisem želela na snemanja, saj se mi je zdelo, da bom nekaj naredila narobe."

Popprinceska skrbi tudi za to, da bo sama dobro pripravljena na nove nastope in morebitno prihajajočo turnejo. Prek Twitterja je razkrila, da redno vadi petje in koreografijo, pa tudi, da je že posnela eno najlepših pesmi v svoji karieri.

Na uradni spletni strani je Britney že napovedala odštevanje do velikega presenečenja (izida nove skladbe oziroma albuma?) - do česa točno odšteva, ni razkrila. Je pa svetlolaska že pred časom na svoji strani na Facebooku objavila 'recept za kuhanje' osmega studijskega albuma, ki bo nasledil Femme Fatale iz leta 2011. V zapisku z naslovom Album 8 Recipe, je pevka razložila, da je za nov izdelek potrebovala kar 18 mesecev.

Spodaj si lahko ogledate pevkin prvi in zadnji videospot.