Glasba
(4)
58-letnik se sicer uvršča med najbolj prodajane izvajalce vseh časov. Foto: Reuters

Dodaj v

Bryan Adams: "S princeso Diano nisva bila nikoli več kot prijatelja"

Priljubljeni pevec je ovrgel govorice, da je bil s pokojno princeso Diano kdaj v romantičnem razmerju
28. junij 2018 ob 10:59
Jackson - MMC RTV SLO

Bryan Adams, kanadski pevec romantičnih balad, ki že desetletja navdušujejo ljudi po vsem svetu, je utišal govorice, da sta bila s pokojno princeso Diano kdaj več kot samo prijatelja.

Da je bil priljubljeni pevec nekoč v romantičnem razmerju s princeso Diano, se šušlja že od leta 1985, ko je glasbenik izdal skladbo z naslovom "Diana". Ne le naslov, ampak tudi besedilo skladbe namreč namigujeta na to, da pevec do kraljice ljudskih src goji globoka čustva.

Da je pesem zares namenjena princesi Diani, glasbenik ni nikoli potrdil, nedavno pa je v pogovorni oddaji "Watch What Happens Live", govorice dokončno ovrgel.

Na vprašanje voditelja Andyja Cohena, ali je bilo med njim in princeso več kot samo prijateljstvo, je glasbenik namreč odgovoril: "Bila sva dobra prijatelja, zelo dobro prijatelja."

Glasbenik in fotograf
58-letnik se sicer uvršča med najbolj prodajane izvajalce vseh časov. Za svoje ustvarjanje je prejel številne grammyje, zaradi svojega glasbenega ustvarjanja za filme pa se je vpisal tudi med nominirance za oskarja.

Čeprav glasba ostaja njegova največja strast, se zadnja leta uspešno ukvarja tudi s fotografijo. Do zdaj mu je v svoj fotografski objektiv uspelo ujeti kar nekaj znanih obrazov, med njimi se je znašla tudi Tina Maze.

Izseku pogovorne oddaje in skladbi "Diana" lahko prisluhnete na spodnjih povezavah.

K. Ši.
Prijavi napako
Komentarji
janez139
# 28.06.2018 ob 12:34
Men je smešno koliko se omenja Diano. V bistvu ni bila nič posebnega, tako kot nihče iz Britanske kraljeve družine ni...očitno pa imajo dober marketing...
VanDame
# 28.06.2018 ob 12:09
Iz intervjuja v priloženem videu vsekakor ni mogoče razbrati, da bi to zanikal in tudi naslov ni prav preveden. Če kaj, potem bi prej rekel, da sta nekaj imela.
TinTin
# 29.06.2018 ob 19:09
Ni Adams gay?
2px_orbitala
# 28.06.2018 ob 12:01
Časi princese Diane. To me spomne na moja relativno mladostniška leta in prijateljevanje z mojo prijateljico Anamarijo. Bil sem že poročen s Klaro, a vsi se zavedamo, da včasih pač ne gre v zakonu vse kot bi moralo iti. Moja prijateljica iz časov gimnazije je bila zato velikokrat dobra za tolažbo. Sprva mi je le brisala solze, a na koncu sva grešila. Oba sva ugotovila, da je bila to velika napaka, a storila sva jo še parkrat. Osel gre rad večkrat na led. A tudi moj zakon s Klaro je uspel na koncu, Anamarija me pa še danes pokliče v hecu, če sem se spet skregal z ženo. Tudi njen zakon je na koncu splaval v prave vode, a še vedno ne ve, ali so njeni otroci tudi moji, ali od njenega moža. No, imena v moji zgodbici so izmišljena, saj tudi moja žena rada bere mmc in si resnično noben ne želi, da bi se zopet kregala, razen Anemarije seveda. No,nauk te zgodbe je, da tako kot jaz danes vse zanikam, tudi Bryan Adams morda. Vseeno pa le poklon njegovi izvrstni glasbi! Legenda, ni kaj!
Nove note
link
Imset: Med slovenskimi glasbeniki ne čutimo rivalstva
19
14. november 2018 ob 09:38 Zasedba Imset, ki je pred kratkim izdala glasbeni prvenec z naslovom Persona, pravi, da z njimi na slovensko glasbeno sceno, ki je že potrebna prevetritve, prihaja nova, bolj mladostna energija.
Več novic ...
Kazalo