ManuElla nestrpno pričakuje nocojšnji nastop. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
ManuElla nestrpno pričakuje nocojšnji nastop. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer

ManuElla, ki bo nocoj nastopila enajsta po vrsti, se zaveda, da dobra pesem za zmago na Evroviziji ni vse: "Dobra pesem je vsekakor prvi pogoj, ni pa dovolj. Pomemben je vsak kamenček in vsak detajl. Evrovizija se poleg poslušanja predvsem tudi gleda. Odrski nastop mora biti dodelan, pomembno je, kako te kamera "ujame", da ne zamudi tvojih trenutkov. Tudi promocije so pomemben del."

Celoten klepet si lahko preberete na tej povezavi.

.

Čeprav prizna, da si večje države lahko privoščijo več od manjših, ji to ne jemlje poguma, saj se celotna ekipa "trudi narediti svoj maksimum in v nastop vlagamo praktično vse".

Izbor za Pesem Evrovizije 2016 je mogoče spremljati na MMC-jevem portalu, na Facebooku, Twitterju, Instagramu in kanalu YouTube ter na Snapchatu (EmaEvrovizija).

.

Slovenska predstavnica, ki jeseni načrtuje izdajo albuma, svojega favorita nima, v prvem polfinalnem večeru pa jo je najbolj prepričal nizozemski predstavnik. Prav tako se ne obremenjuje z napovedmi evrovizijskih stavnic: "Ja, stavnice so nepredvidljive. S tem se nočem obremenjevati. Osredotočam se na svoj nastop in skušam odpeti najbolje ter poslati ogromno pozitivne energije svojim poslušalcem, gledalcem."

Seveda pa se v klepetalnici ni mogla izogniti niti vprašanju, katera je njena najljubša barva. Na presenečenje mnogih to ni niti rdeča niti modra, ampak vijoličasta.