Anže Škrube in ManuElla med vajami. Foto: RTV SLO/EMA
Anže Škrube in ManuElla med vajami. Foto: RTV SLO/EMA
Med gostovanjem v Izraelu in Amsterdamu je sklenila tudi nekaj novih poznanstev - na fotografiji je s predstavnico Srbije Sanjo Vučić - ZAA. Foto: RTV SLO/EMA
Evrovizijski predstavniki so bili pretekli teden v Izraelu. Foto: RTV SLO/EMA

Škrube je prav za ta namen priletel iz Los Angelesa. "Z Anžetom piliva nastop, tako da bom na odru samozavestna in da bo nastop res sproščen - poln energije," je dejala ManuElla. Vaje so osredotočene predvsem na mimiko obraza in pogled oči.

Priprave pred izborom lahko spremljate na družbenih omrežjih Eme:

- Na uradni strani Facebooka,

- Instagramu

- in Twitterju.

Slovenska predstavnica na Evroviziji je pretekli teden sklenila svojo promocijsko turnejo, ki jo je vodila v Amsterdam in Tel Aviv. V prestolnici Nizozemske je nastopila na posebnem evrovizijskem koncertu Eurovision in Concert, v Izraelu pa na posebnem dogodku Israel Calling.

"Tako v Amsterdamu kot v Tel Avivu je bilo super, ampak zelo kratko in delovno. Veselilo me je, da sem spoznala kolege iz drugih držav. Dobila sem občutek, kako bodo stvari potekale v Stockholmu, tako da je bila zelo lepa izkušnja," se je spominjala ManuElla. Tako v Izraelu kot na Nizozemskem je poleg številnih intervjujev predstavila tudi v živo svojo evrovizijsko pesem Blue and Red.

Vse predstavnike letošnje Evrovizije lahko preverite s pomočjo posebnega interaktivnega zemljevida.

Ta je, kot smo že poročali, dobila nekaj produkcijskih popravkov in se bo razlikovala od tiste, s katero je slavila na Emi.