Evrovizija - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Evrovizija - Arhiv
Izraelci rešili finančni spor: "Evrovizijske krize je konec!" Izraelska javna radiotelevizijska družba in vlada sta rešili spor glede financiranja Evrovizije.
Bo Izrael izgubil pravico za organizacijo Evrovizije? Pevka Netta je z zmago na letošnji Evroviziji poskrbela, da je Izrael dobil možnost organizacije naslednjega glasbenega tekmovanja.
Evrovizijski finale najbolj gledana oddaja letos na TV SLO 1 Evrovizijski spektakel vsako leto spremlja več kot 200 milijonov gledalcev po vsem svetu, gledanost je izjemna tudi na slovenskih tleh, o čemer priča podatek, da je sam finale postal najbolj gledana ...
V Izoli presenetili Leo Sirk: Ona je naša zmagovalka in ponosni smo nanjo V domačo Izolo se je vrnila slovenska evrovizijska predstavnica Lea Sirk.
Vdor na evrovizijski oder: razvpiti aktivist je pogost vsiljivec na prireditvah Britanski mediji si po Evroviziji dajejo veliko opravka z ugotavljanjem, kdo je bil vsiljivec na odru in zakaj je prekinil finalni nastop njihove predstavnice SuRie.
Foto in video: Že videno na Evroviziji – razdvojene države nekdanje Jugoslavije 26 držav, 26 različnih motivov za sodelovanje, ena sama želja: čim boljša uvrstitev.
Lea Sirk: "Letos je spet dokaz, da je 'štanc' le 'štanc'." Slovenska predstavnica na 63. izboru za pesem Evrovizije Lea Sirk je po razglasitvi zmagovalke – to je postala izraelska predstavnica Netta – prišla v garderobo dvignjene glave.
Video: Katero izmed 26 pesmi si želite slišati znova? Spektakel, imenovan Evrovizija, je znova pokazal, zakaj je eden izmed najbolj gledanih televizijskih prenosov na svetu.
Odgovor za uvrstitev v finale Evrovizije: "Lea je drugačna od drugih. Je takšna, kot je." V triminutni nastop Slovenije, ki ga vidijo evrovizijski oboževalci, sta vložena dva meseca intenzivnih vaj – vse od zmage Lee Sirk na Emi s pesmijo "Hvala, ne!". In nič ni prepuščeno naključju.
Evrovizija 2019 bo v Izraelu! Na odru lizbonske arene Altice se je zvrstilo 26 evrovizijskih finalistov, bera slovenskih točk nas je uvrstila na končno 22. mesto, zmagala pa je izraelska pevka Netta s pesmijo Toy. Netta
Na nogah zaradi Evrovizije: grožnje Kanade, kitajska cenzura, črnogorski škandal Slovenci smo se v petkovo jutro očitno prebudili kot nekoliko srečnejši narod, zasluge za to pa gredo Lei Sirk, ki ji je uspelo pripeti uvrstitev v evrovizijski finale.
Evrovizijske stavnice: milijon evrov vplačanih za zmago Izraela 3,5 milijona evrov se je na račun stav evrovizijskih hazarderjev do danes zlilo na stavni borzi Betfair. Milijon evrov samo na zmago Izraela. In vse to je skupni seštevek vseh malih stav.
Foto in video: Poleg Lee bučno slavje Srbije in razburjen Nizozemec Medtem ko je Lea Sirk spisala še eno uspešno poglavje sodelovanja Slovenije na izboru za pesem Evrovizije, so se ob njej veselili še predstavniki Ukrajine, Švedske, Madžarske, Avstralije, ...
Foto in video: Številka 3! Lea Sirk med prvimi na odru finala Evrovizije. Lea Sirk je peta slovenska predstavnica, ki se ji je od leta 2004, ko so na Evroviziji (spet) uvedli sistem predizborov, uspelo uvrstiti med finaliste izbora. Pesem Hvala, ne!
Video: Hvala, ne! in preostalih devet zmagovalnih pesmi drugega polfinala Čeprav ji na stavnicah niso pripisovali veliko možnosti, se Lea Sirk s pesmijo Hvala, ne! več kot zasluženo veseli uvrstitve v finale 63. pesmi Evrovizije.
Hvala, DA! Slovenija je v evrovizijskem finalu! V Lizboni so nocoj izbrali še drugih deset finalistov, ki se bodo v soboto med izvajalci iz 26 držav pomerili za zmago na 63. tekmovanju za pesem Evrovizije.
"Zdi se mi neumno pričakovati kar koli - ne slabo ne dobro" 2.613 kilometrov stran od Ljubljane, v mestu, ki ostaja najbolje ohranjena skrivnost Evrope, je slovenščina jezik, ki se ga evrovizijski oboževalci učijo s pospešenim tempom.
Video: Prisluhnite pesmim, ki so prepričale evrovizijsko občinstvo Medtem ko slovenska predstavnica Lea Sirk nestrpno pričakuje četrtkov predizbor Evrovizije 2018, si lahko deset glasbenih imen že oddahne.
Znana prva deseterica evrovizijskih finalistov V prvem predizboru 63. pesmi Evrovizije se je za deset mest v finalu nocoj na Portugalskem potegovalo 19 držav.
Kaja in Anisa - dve Slovenki zagotovo v finalu Evrovizije 26-letni Kaja Besednjak in Anisa Kete iz Ajdovščine po diplomi nista iskali zaposlitve v Sloveniji, ampak sta jo mahnili v Lizbono, kjer živita svoje sanje - plešeta in spoznavata svet.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Izbor
Videonovice
Lea Sirk - finale Evrovizije 00:03:02, 13.05.2018
Pesem Evrovizije 2018 03:36:01, 13.05.2018
Vsi evrovizijski refreni 00:06:27, 12.05.2018
CIPER: Eleni Foureira - Fuego 00:02:00, 12.05.2018
NIZOZEMSKA: Waylon - Outlaw In 'Em 00:02:00, 12.05.2018
IZRAEL: Netta - TOY 00:02:00, 12.05.2018
MADŽARSKA: AWS - Viszlát Nyár 00:02:00, 12.05.2018
MOLDAVIJA: DoReDoS - My Lucky Day 00:02:00, 12.05.2018
Kazalo