Glasba
(2)
Njegova voščena lutka bo v londonskem muzeju na ogled od prihodnjega tedna naprej. Foto: AP

Dodaj v

Foto: Voščeno lutko Eda Sheerana razkrili v mačji kavarni

Glasbenik ima zelo rad živali
13. junij 2018 ob 19:15
London - MMC RTV SLO

Najnovejši član najbolj znanega muzeja voščenih lutk Madame Tussauds je postal znani glasbenik Ed Sheeran, njegovo lutko pa so, ker je veliki ljubitelj mačk, razkrili kar v mačji kavarni.

Za razkritje lutke enega najbolj vročih glasbenikov ta hip so izbrali mačjo kavarno Lady Dinah's Cat Emporium v Londonu, v kateri gostje pijejo kavo v družbi različnih mačk.

Sheeranova lutka je oblečena v znamenito karirasto srajco, po kateri je glasbenik znan, v rokah pa ima predmet, s katerim se je v spomin vtisnil praktično vsakemu – akustično kitaro, hkrati pa je na lutki vidnih še nekaj izmed njegovih številnih tetovaž. Pozabili niso niti na zaročni prstan, za katerega glasbenik pravi, da bi ga moralo v današnjem času nositi več moških.

Oboževalci so se tako na odkritju lutke zbrali v okolju, ki bi bilo kot velikemu ljubitelju mačk zagotovo všeč tudi glasbeniku. "Glede na to, kako zelo rad ima živali, se nam je mačja kavarna v Londonu zdela odlična izbira in nekaj, kar bi zagotovo odobril tudi sam Ed Sheeran," je v izjavi pojasnil Edward Fuller, generalni direktor Madame Tussauds v Londonu.

Lutko bodo kmalu po svečanem odkritju odpeljali v muzej, kjer si jo bodo obiskovalci lahko ogledali od prihodnjega tedna naprej.

Več utrinkov pa si lahko ogledate spodaj.

P. B.
Prijavi napako
Komentarji
Putkaka
# 13.06.2018 ob 19:27
Joj, pa koga to sploh zanima. Če bi kot ljubitelj domačih živali Ed Sheeran rešil sto, dvesto ali tristo potepuških psov in mačk, okej, ampak tule omenjate samo to, da so njegov voščeni kip odkrili v mačji kavarni. Kr neki ...
za_vse_sem_sam
# 14.06.2018 ob 06:56
Neumna manija v tujini s temi neukusnimi kipi iz voska. Bljak.
Nove note
link
Imset: Med slovenskimi glasbeniki ne čutimo rivalstva
17
14. november 2018 ob 09:38 Zasedba Imset, ki je pred kratkim izdala glasbeni prvenec z naslovom Persona, pravi, da z njimi na slovensko glasbeno sceno, ki je že potrebna prevetritve, prihaja nova, bolj mladostna energija.
Več novic ...
Kazalo