Dekleta niso razkrila, kaj načrtujejo po turneji. Foto: EPA
Dekleta niso razkrila, kaj načrtujejo po turneji. Foto: EPA

Dekleta bodo svoje največje uspešnice zbrale na albumu s preprostim naslovom Ten (Deset), dodale pa bodo tudi štiri nove pesmi: On The Metro, Beautiful, Cause You Love Me in Every Now And Then. Album bo izšel 26 novembra.

Ena izmed najbolj uspešnih resničnostnih skupin
Kimberley Walsh, Cheryl Cole, Nicola Roberts, Sarah Harding
in Nadine Coyle kot skupina delujejo že deset let, saj se nikoli niso dokončno razšle, čeprav se je njihova skupna pot za nekaj let prekinila. Medtem so dekleta ostale prijateljice, zato se niso težko dogovorile za turnejo, je povedala Cheryl.

Skupina Girls Aloud je nastala leta 2002 kot rezultat resničnostnega šova Popstars: The Rivals. Velja za eno najuspešnejših skupin, ki je nastala s pomočjo oddaje, čeprav njena priljubljenost ni prešla mej Velike Britanije. Leta 2009 so se dekleta za nekaj časa razšla zaradi različnih interesov. Nadine, Nicola in Cheryl so se odločile za samostojne pevske kariere, Kimberley in Sarah pa sta se podali v igralske vode.

Cheryl Cole: Dosegle smo neverjetno
Zunaj Velike Britanije je večji preboj uspel le Cheryl Cole, ki je junija izdala tretji album. Deseto obletnico skupine Girls Aloud označuje kot neverjetno: "Pred desetimi leti nismo verjele, da bomo dosegle vse to," je dejala za Digital Spy.

Ali bodo dekleta tudi po koncertni turneji 2013, ki se začne februarja v Newcastlu, ostala skupaj in nadaljevala glasbeno ustvarjanje, ni znano. Nicola podrobnosti ni želela izdati in je povedala le: "Želimo si biti skupaj za naše oboževalce - to je vse, kar si želimo za zdaj."

Spodaj lahko prisluhnete novi skladbi skupine Girls Aloud z naslovom Something New.