Želi si prodati čim več izvodov svojega albuma, ljudje, ki ga že imajo, ga hvalijo. Foto: MMC/Miloš Ojdanić
Želi si prodati čim več izvodov svojega albuma, ljudje, ki ga že imajo, ga hvalijo. Foto: MMC/Miloš Ojdanić
katarina Mala
Pri besedilih največkrat sodeluje z Markom Gregoričem. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer

Preden bo postala mama, se bo s svojo skupino odpravila še na miniturnejo: "Do zdaj so bili vsi, ki so prišli na naše koncerte, iskreno povedano, čisto "paf". In ja, pridite. Na tej čisto mali turnejici bomo ponudili veliko avtorskega materiala in nekaj za dober žur," je povedala v spletni klepetalnici MMC-ja, v kateri je svoj album opisala kot "zelo raznolik in prav nič dolgočasen".


Celoten klepet lahko preberete TUKAJ.


Za Tino Maze pesem Znucana

Glasbenico, ki se preživlja z vsem, kar se tiče njenega odrskega nastopa in glasu, saj poleg petja igra tudi v gledališki skupini in vodi različne dogodke, trenutno najbolj navdušuje smučarska šampionka Tina Maze, saj tudi sama že od četrtega leta zelo rada smuča. Kaj pa bi zapela Tini, če bi ji imela priložnost čestitati?

"Njej bi zapela najbrž kakšno hudomušno rimo iz pesmi Znucana, ker ona dejansko to NI, z veseljem pa bi ji pesem tudi napisala," je odgovorila katarina Mala (njeno pravo ime je sicer Katja Verderber), ki zelo spoštuje delo Magnifica in Katarino Čas, ki se je kot umetnica podala na težko pot filmske igralke. "Najbolj od vseh bi si želela sodelovati z Magnificom, ker verjamem, da je čisti perfekcionist. Od znanih Slovencev pa lahko iskreno in iz srca izpostavim (sicer v neumetniškem smislu) Anito Ogulin. Tudi sama sem namreč botrica v projektu Botrstvo in ta gospa ima neverjetno moč, da ta projekt pelje več kot odlično. Na žalost pa je tudi to eno brezno brez dna ..."

Emo bo letos izpustila
Na Emo se letos ni prijavila, ko pa bo na Dunaju potekala Evrovizija, pa bo že pela uspavanke svojemu naraščaju. A ideja za nastop na Emi v njej še tli: "Zelo rada bi nekoč nastopila na Emi in upam, da kmalu premagam te miselne ovire in si najdem res dobro pesem." Povedala je tudi, da je bil njen glasbeni vzor od petega leta dalje Michael Jackson in da se ne počuti kot mestno dekle: "Zelo rada nastopam za čisto vse občinstvo, večkrat celo odkrivam, kako je občinstvo v manjših regijah in naseljih bolj hvaležno kot v večjih mestih. In tam se mi zdi, da ljudje res držijo skupaj."

Ob porodu v družbi doule in svojega Roberta
Katarina bo torej v začetku maja prvič postala mamica, a zato obveznosti nima nič manj. "Počutim se odlično. Vsake toliko imam kak manjši kolaps zaradi utrujenosti, ampak se hitro poberem, pomembno je, da takrat kakšnih deset ur prespim," je dejala pevka, ki bo rodila s pomočjo porodne doule, ki si jo je omislila "zaradi moralne podpore. "Zadnje čase sem nad našim sistemom precej razočarana, velikokrat doživim, da sem premalo obveščena in potem moram klicati in spraševati in vsakemu je tako težko ... In vedno si mislim: Pa halo, saj sem vendar prvič v tem stanju!" Poleg tega doula dobro govori angleško, tako da bo vse dogajanje lahko budno spremljal tudi njen partner Robert, Anglež iz okolice Liverpoola, s katerim pa večino časa preživita pri nas, v Sloveniji.