Lady Gaga in Tony Bennett sta dobra prijatelja. Foto: EPA
Lady Gaga in Tony Bennett sta dobra prijatelja. Foto: EPA

Na omenjenem družbenem omrežju je Gaga objavila fotografijo sebe in Bennetta, zraven pa dopisala: "Tukaj sva jaz in moj postavni spremljevalec. Komaj čakam najin album, zelo ga imam rada."

Kljub temu, da je pevka zaslovela s popuspešnicami, kot sta Poker Face in Bad Romance, ni nikoli skrivala svoje ljubezni do džezovske glasbe. Z Bennettom sta tako že sodelovala in leta 2011 posnela pesem The Lady Is a Tramp (takrat je pevec dejal: "Najboljša je. Vam povem, da nikoli nisem spoznal nikogar, ki bi bil tako nadarjen kot ta dama,"), skupaj pa sta nastopila tudi na inavguracijski slovesnosti Baracka Obame, poroča britanska spletna stran Metro.

26-letno pevko sicer najprej čaka dokončanje solo albuma ARTPOP. Pevkin producent Zedd je pred dnevi izjavil, da ima Gaga s tretjim studijskim albumom, ki bi moral luč sveta ugledati poleti, še veliko dela. "Po začetnem delu v studiu sem razmislil o vsem skupaj in se odločil, da bom iskren. Minilo je nekaj dni, preden smo se na to privadili, vendar zdaj je vse v redu. Lahko rečem, da nekaj ni bilo dobro, da lahko naredi bolje."