Lily Allen se brez dlake na jeziku vrača na glasbeno prizorišče. Foto: EPA
Lily Allen se brez dlake na jeziku vrača na glasbeno prizorišče. Foto: EPA
Lily Allen
Allenova za prihodnje leto napoveduje izid novega albuma in koncertno turnejo. Foto: EPA

"Saj veste, ko ne bi smeli, ampak naredite prav to," je pojasnila britanska pevka, ki se je po poroki in rojstvu dveh otrok vrnila na glasbeno prizorišče, in nadaljevala: "Po navadi grem na njihovo stran dvakrat do trikrat na dan. Sovražim jo. Ostudna je. Toda še vedno jo obiščem. Nastavljeno jo imam za domačo stran. In moje besedilo je sporočilo za njih." Allenova je tudi razkrila, kako so jo novinarji omenjenega spletnega portala klicali le nekaj ur po rojstvu prvega otroka, hčerke Ethel. "Posteljica je bila še v meni," je nadaljevala v svojem značilnem slogu.

A tako kot je skladba sporočilo Daily Mailu, je tudi sporočilo moškim. "Moški so se začeli počutiti negotovo. In zgodovinsko gledano - to mi je povedala moja mama - so jim v istem obdobju, ko so ženske napredovale v svojih poklicih, začeli polniti glave, da se počutijo kot s*** v svoji koži, ker to je bila ena stvar, nad katero so moški imeli nadzor."

Allenova je priznala, da je po svoji prvi nosečnosti obiskala lepotnega kirurga, kjer se je posvetovala o laserski liposukciji. "Danes ti nihče ne pove več ničesar resničnega," je kritizirala moderne ženske popzvezdnice v intervjuju. "Večina teh deklet poje skladbe, ki so jih napisali drugi ljudje. Na živce mi gre, ker 'eh oh eh oh ahh' ni refren - to ni bistvo, kjer se počutim, da smo "povezane". Potrebujem zgodbo," je bila brez dlake na jeziku Allenova.

"Ženske so v glasbeni industriji vedno obvladovali moški producenti, ki so jim govorili, naj oponašajo Kate Moss: zapri svoja usta ali pa se ti bodo ljudje smejali. V bistvu tako govorijo o nas že leta," je sklenila pevka.