Michael Bublé je kariero postavil na stran zaradi sinovega zdravja. Foto: EPA
Michael Bublé je kariero postavil na stran zaradi sinovega zdravja. Foto: EPA

V intervjuju za revijo Weekend – ki ga je razglasil za svojega zadnjega – je priznal, da je "popolnoma spremenil pogled na svet", ko je njegov sin pri treh letih zbolel za zahrbtno boleznijo. "Spremenil sem se kot človek. Spremenil sem pogled na svet. Sploh ne vem, ali lahko dokončam najin pogovor, ne da bi se vmes zjokal. In nikoli prej nisem izgubil nadzora nad svojimi čustvi v javnosti," je dejal pevec za revijo.

"Nimam več živcev za to. Za to samovšečnost slavnih ljudi. To je moj zadnji intervju. Grem v pokoj. Posnel sem popolno ploščo in zdaj lahko odidem, ko sem na vrhu," je še dodal pevec. Zdravje štiriletnega Noaha se je začasno izboljšalo in življenje pevčeve družine se počasi vrača na stare tire. Bublé in njegova žena, argentinska igralka Luisana Lopilato, sta se poleti razveselila rojstva tretjega otroka – hčerke Vide.

Pevec pa se je vrnil tudi v studio in posnel album Love, ki bo izšel 16. novembra. "Nisem bil tako neposreden in rekel, da je zdaj moj sin bolje in da bi moral posneti album. Menedžerju sem rekel, da želim vzeti desetletni odmor," je pojasnil Bublé. Nato pa so k njemu nekega dne prišli člani skupine in na koncu je spoznal, da je pogrešal preigravanje z njimi.