Glasba
Nuška in Jacques vabita na koncert. Foto: RTV Slovenija

Dodaj v

Nagradna igra: Kakšen je božič Nuške in Jacquesa?

Božični koncert dveh prijateljev in izjemnih vokalistov
4. december 2017 ob 18:08,
zadnji poseg: 8. december 2017 ob 10:07
Ljubljana - MMC RTV SLO

Dobra prijatelja in izjemna glasbenika Nuška Drašček in Jacques Houdek sta za svoje oboževalce pripravila prav poseben dogodek - skupni koncert, ki se ga z malo sreče lahko udeležite tudi vi.

Znana glasbenika tako 17. decembra v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma pripravljata, kot obljubljata, "nepozabno in sproščujoče glasbeno popotovanje, primerno tako za zahtevnejše kot tudi najmlajše poslušalce".

Nagradna igra je zaključena. V sodelovanju z organizatorjem smo podelili dvakrat po dve vstopnici za koncert.

Na koncertu bo poleg njunih največjih uspešnic mogoče slišati tudi svetovno prepoznavne duete iz zakladnice pop, soul in filmske glasbe, še pravita in dodajata, da letnemu času primerno ne bo manjkalo niti božičnih in novoletnih uspešnic. Koncert bo potekal pod taktirko Patrika Grebla, na njem pa bodo sodelovali tudi člani Simfoničnega orkestra RTV Slovenija in Big Banda RTV Slovenija.


Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira in hrani zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadar koli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov mmc-nagrade@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najpozneje v roku 15 dni po prejemu sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih petih dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo posredovane podatke upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakor koli drugače zlorabljal. Dokumentacijo v zvezi z nagrajencem bo organizator hranil skladno z ZVOP-1.

T. K. B.
Prijavi napako
Kazalo