Odlična priložnost za ljubitelje skupine Queen. Foto: Organizator
Odlična priložnost za ljubitelje skupine Queen. Foto: Organizator
the bohemians
Skupina velikokrat nastopa tudi za Klub oboževalcev Queen. Foto: Organizator

V letu in mesecu, ko mineva 25 let od smrti Freddija Mercuryja, se bo v ljubljanski Hali Tivoli odvil koncert The Bohemians mednarodno priznanega Queen tribute banda, pridružil pa se jim bo še 25-članski poljski simfonični orkester.

Orkester bo vodil dirigent Piotr Oleksiak, na odru pa bo ob skupini stal še zbor ter znana sopranistka Lynelle Jonsson. The Bohemians bodo za občinstvo pripravili repertoar najbolj znanih skladb legendarne skupine, kot so Killer Queen, Crazy Little Thing Called Love, The Show Must Go On, Bohemian Rhapsody, We Will Rock You in We Are the Champions.

The Bohemians sestavljajo Rob Comber (vokal, klavir in akustična kitara), Christopher Gregory na kitari, Wayne Bourne na bobnih in Kevin Goodwin na baskitari. Skupina koncertira že dvajset let, nastopali pa so že skoraj po vsem svetu.

Želite na koncert tudi vi? V sodelovanju z organizatorjem bomo nekomu podelili dve vstopnici. NAGRADNO VPRAŠANJE:

Katerega leta je bila ustanovljena skupina The Bohemians? Odgovor na nagradno vprašanje nam pošljite do četrtka, 27. 10., do 13. ure na naslov mmc-nagrade@rtvslo.si. Ne pozabite pripisati svojih podatkov.


Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira in hrani zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadar koli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslovmmc-nagrade@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najpozneje v roku 15 dni po prejemu sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih petih dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo posredovane podatke upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakor koli drugače zlorabljal. Dokumentacijo v zvezi z nagrajencem bo organizator hranil skladno z ZVOP-1.