Smokie spet prihajajo v Ljubljano. Foto: Organizator
Smokie spet prihajajo v Ljubljano. Foto: Organizator

Skupina, ki jo sestavljajo, Mike Craft, Mick McConnell, Terry Uttley, Martin Bullard in Steve Pinnell, letos praznuje 40. obletnico delovanja, zato so vse leto na svetovni koncertni turneji. V dvorani Tivoli se bodo ustavili 28. novembra.

Uspeh britanske skupine traja že od sedemdesetih let, natančneje od leta 1975, ko so izdali svoj prvi album Pass It Around. V karieri so nanizali več kot 20 albumov, večina je bila prodana v platinasti in zlati nakladi. Skupaj so prodali več kot 30 milijonov plošč. Koncertirali so tako rekoč po vsem svetu, v Sloveniji so se zadnjič ustavili pred skoraj štirimi leti, ko so razprodali Halo Tivoli.

Nagradna igra je končana, podelili smo dvakrat po dve vstopnici. Nagrajenca sta bila o nagradah obveščena po pošti.

Na koncertu bodo Smokie zaigrali svoje največje uspešnice, mnoge med njimi so vpisane v Guinnessovo knjigo rekordov kot najbolj prodajane plošče vseh časov. Svetovne uspešnice, kot so Living next door to Alice, Have you ever seen the rain, Mexican girl, Oh Carol, Needles and Pins, For a few dollars more, Lay back in the arms of someone, If you think you know how to love me, Don't play your Rock'n'Roll to me in številne druge bodo zagotovo odmevale iz grl ljubiteljev njihove glasbe.


Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira in hrani zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadar koli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov mmc-nagrade@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najpozneje v roku 15 dni po prejemu sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih petih dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo posredovane podatke upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakor koli drugače zlorabljal. Dokumentacijo v povezavi z nagrajencem bo organizator hranil skladno z ZVOP-1.