Sporen je del besedila, ki ga odrapa Jay-Z. Foto: EPA
Sporen je del besedila, ki ga odrapa Jay-Z. Foto: EPA

Skladba, ki jo je 31-letna glasbenica uvrstila na svoj peti samostojni album, se uspešno vzpenja po glasbenih lestvicah, prav tako pa so jo že priredili številni didžeji. V njej Beyonce prepeva s svojim partnerjem Jay-Z-jem, prav njegove vrstice pa so tiste sporne.

Iz radijske postaje Bang Radio so sporočili, da bodo pesem predvajali v okrnjeni verziji, brez stavkov: "Zdaj pa pojej torto Anna Mae, rekel sem, pojej torto Anna Mae." Ta del besedila se namreč nanaša na film o razmerju med pevko Tino Turner in Ikom Turnerjem z naslovom What's Love Got to Do with It. V njem je med drugim prikazano, kako Ike sili Tino (s pravim imenom Anna Mae Bullock), da je torto.

Iz britanskega radia so sporočili, da so ta del besedila izbrisali zato, ker spodbuja nasilje nad ženskami. "Glede na to, kaj želijo naši poslušalci slišati na Bang Radiu, menimo, da je bila to prava odločitev," so zapisali v sporočilu za javnost in dodali, da verjamejo v enakopravnost med spoloma ter želijo z glasbo, ki jo vrtijo na postaji, to tudi sporočati.