Pevka je svoj zadnji album, ki ga je poimenovala Unapologetic, izdala leta 2012. Foto: Reuters
Pevka je svoj zadnji album, ki ga je poimenovala Unapologetic, izdala leta 2012. Foto: Reuters

Rihanna še vedno ni izdala svojega težko pričakovanega albuma Anti, a je že napovedala začetek turneje, imenovane The Anti World Tour, ki jo bo 26. februarja naslednje leto začela v San Diegu. Barbadoška pevka bo svoj album, ki ga producira Kanye West, najprej tri mesece predstavljala v ZDA, nato pa se bo odpravila tudi na staro celino, kjer bo preživela dva meseca. Najbližje nam se bo mudila 10. avgusta prihodnje leto, ko bo nastopila na Dunaju.

Vstopnice kmalu v prodaji
Ameriški raper Travis Scott jo bo spremljal na ameriškem delu turneje, v Evropi se ji bosta pridružila kanadski pevec The Weeknd in ameriški raper Big Sean. Vstopnice za turnejo bo mogoče po napovedih kupiti od 3. decembra dalje.

Album Anti nastaja že več let, saj si je pevka, potem ko je v štirih letih izdala prav toliko albumov, vzela tri leta premora. Med tem časom ni samo počivala, ampak je svoje oboževalce razveselila s tremi singli (FourFiveSeconds, Bitch Better Have My Money, American Oxygen), vendar ni znano, ali se bodo omenjene pesmi znašle tudi na albumu Anti.

"Imam toliko pesmi, ki jih obožujem, ampak so tako različne, da jih težko umestim na isti album," je Rihanna za revijo NME povedala septembra. Čeprav podrobnosti ne razkriva, pravi, da je pri nekaterih pesmih sodelovala s pevko Charli XCX, pred kratkim pa je v Los Angelesu razkrila tudi naslovnico albuma, ki ga je oblikoval umetnik Roy Nachum, še poroča Rolling Stone.