Za skladbo Writing's On the Wall je prejel oskarja. Foto: Reuters
Za skladbo Writing's On the Wall je prejel oskarja. Foto: Reuters

V intervjuju za Billboard je pojasnil, da še ni čisto dojel vseh razsežnosti, ki jih ima njegova slava. Pričakuje, da bo to zmogel šele, ko bo starejši.

"Težko je dojeti vse, kar se dogaja," je pojasnil. "Če se usedem in začnem o vsem skupaj razmišljati, me to čisto prestraši. Zato se osredotočam zgolj na glasbo. Nekoč - zdi se mi, da bo to takrat, ko bom star 60 in bom imel hišo in otroke, na terasi pil vino in kadil cigarete - bo vse skupaj prišlo za menoj. Takrat bom jasno videl, kaj vse sem dosegel. Zdaj pa ni tako in najbrž je to dobra stvar."

Priznal je še, da močno ceni nasvete, ki jih je dobil od Eltona Johna. "Pred nekaj meseci mi je pojasnil, kako zelo pomembno je izvajanje glasbe v živo in da se moram posvetiti predvsem koncertiranju. Z njim se popolnoma strinjam, saj je to tudi moj največji cilj in največja glasbena želja."

Želi biti vedno boljši, ob tem pa mu močno pomaga skupina, ki ga na koncertih spremlja. Od njih se vsak dan nauči nečesa novega, v pogovoru pa dodaja, da mu največ težav pri izvedbi v živo povzroča skladba Writing's On the Wall, s katero si je prislužil tudi oskarja. "Ko pojem to skladbo, čutim močne bolečine."