Seve ni razkrila, kdaj bo imela novo koncertno turnejo. Foto: MMC RTV SLO
Seve ni razkrila, kdaj bo imela novo koncertno turnejo. Foto: MMC RTV SLO

Oboževalce je verjetno najbolj zanimalo, kako se hrvaška pevka počuti zdaj, ko je dobila otroka. "Materinstvo je najlepša stvar v življenju. Da, vse se spremeni in prve tri tedne si spremenjen v avtomat za mleko in menjanje plenic, vendar ne veš, ali to delaš dobro, saj ne dobiš nobene povratne informacije. Vendar mi zdaj nasmeh mojega malega pove vse," je povedala Seve.

V prvem intervjuju po porodniškem dopustu, ki ga je temnolasa pevka dala za televizijo RTL, je svojega sina opisala takole: "Moj otrok je najlepši, ima velike oči, je radoveden, sodeluje pri pogovorih, sedi z nama za mizo, pravi gospod in intelektualec je."

Povedala je tudi, da ima mali Aleksander rad njeno glasbo. Nastopal je že v dveh videospotih, ko je bil še v trebuhu, zdaj pa pleše na novo mamino skladbo Italiana. Pesem, za katero številni pravijo, da bo velika poletna uspešnica, je Seve nacionale premierno predstavila v finalni oddaji hrvaške različice resničnostnega šova Survivor.

Poje jo v duetu s pevko Ano Bebić, videospot zanjo pa naj bi posnela v Zrčah. "Pesem bi si zaslužila en tak videospot. Razmišljala sem o mladih ljudeh na prelepih hrvaških plažah. Vse plaže so takšne, ampak tista, kjer je koncentracija mladih še posebej velika, pa so verjetno Zrče."

Pred predstavitvijo pesmi se je Hrvatica šalila: "Za zdaj ima nova pesem le delovno ime. Kdo ve, kako jo bomo poimenovali, morda prav Angelina Jolie." Šala je letela na račun njene uspešnice prejšnjega poletja, ki nosi naslov Brad Pitt.

Seve je napovedala, da bo novi album izdala do konca tega leta, kar pa ne pomeni, da bo celo poletje delala. "Komaj čakam, da se uležem na plažo in dam malega nase," je priznala pevka in razkrila, da bodo z družino najprej preživeli dva tedna dopusta na posestvu v Srbiji, nato pa bodo odšli na morje.

Celoten intervju in pesem Italiana si lahko ogledate na spodnjih videoposnetkih.