Podrobnosti poravnave za zdaj še niso znane. Foto: Reuters
Podrobnosti poravnave za zdaj še niso znane. Foto: Reuters

Decembra 2015 so sporočili novico, da je Davis zapustil skupino. S tem je vokalistka Hayley Williams ostala še edina prvotna članica zasedbe. Tri mesece po odhodu jih je Davis tožil ter v tožbi navedel, da so ga na plošči Paramore, ki vključuje tudi uspešnico Ain't It Fun, izpustili s seznama avtorjev.

Poleg tega je trdil še, da je v njegovi lasti tudi del podjetja Varoom Whoa, ki si ga sicer v celoti lasti Williamsova. Skupina je na to odgovorila, da je bil Davis zgolj eden izmed zaposlenih v podjetju ter ni imel pravice do določenega izkupička od prodaj plošč, oblačil ter od koncertiranja, poroča The Rolling Stone.

Kljub vsem zapletom je odvetnik skupine pred nedavnim sporočil, da je bilo vse "urejeno in poravnano". Pogoji poravnave sicer še niso bili razkriti, zasedba pa je za zdaj tudi še ni želela komentirati.

Davis je sicer po odhodu iz Paramora v več intervjujih dejal, da mu je Williamsova zarila nož v hrbet. On pa ni bil prvi, ki se je odločil za tovrstno dejanje. Leta 2010 sta skupino zapustila Josh in Zac Farro - Zac se je sicer za zadnjo ploščo After Laughter po sedmih letih zasedbi ponovno pridružil.

V prihodnjih mesecih se skupina podaja tudi na evropsko turnejo - nam najbliže bodo nastopili 29. junija na Dunaju.