Letos mineva 20 let od izdaje singla Wannabe, ki je peterico izstrelil med zvezde. Foto: EPA
Letos mineva 20 let od izdaje singla Wannabe, ki je peterico izstrelil med zvezde. Foto: EPA

Spice Girls prihodnje leto pripravljajo turnejo, s katero nameravajo proslaviti 20-letnico izdaje singla Wannabe, ki je peterico izstrelil med zvezde. A tisti oboževalci, ki pričakujejo, da bo obletnica znova združila dekleta, bodo razočarani, saj se Victoria Beckham (Posh Spice) in Melanie Chrisholm (Sporty Spice) ne nameravata pridružiti turneji.

Geri Horner (nekoč Halliwell), Melanie Brown in Emme Bunton Victoriina odločitev, ki se je povsem posvetila karieri v svetu mode, ni presenetila, veliko bolj pa jih je prizadela Melanie, ki je v sodelovanje sprva privolila.

Ne želijo biti trio
Scary Spice, Ginger Spice in Baby Spice po poročanju revije Life & Style nočejo nastopati kot trio, ampak nameravajo najti zamenjavo za Victorio in Melanie. "Dekleta bodo v prihodnjih tednih objavila uradno vabilo na avdicijo," so še zapisali v reviji.

Spice Girls so na zadnje strnile svoje vrste leta 2012 na slovesnosti ob sklepu olimpijskih iger v Londonu. Pred tem pa so se leta 2007 vrnile na odre s turnejo, ki so jo razprodale v pičlih 38 sekundah, a so jo končale predčasno.