Želite spoznati Dava Gahana? Foto: Reuters
Želite spoznati Dava Gahana? Foto: Reuters

Skupina Depeche Mode je namreč sredi marca po štirih letih premora izdala nov, že 14. studijski album z 12 skladbami, pri njihovem nastajanju pa so člani prvič sodelovali s producentom Jamesom Fordom, ki je že sodeloval z zasedbami, kot so Foals, Florence & The Machine in Arctic Monkeys.

Dave Gahan, Martin Gore in Andy Fletcher se bodo na svetovno turnejo podali 5. maja v Stockholmu, devet dni pozneje pa se bodo ustavili tudi v slovenski prestolnici.

Nagradno vprašanje:

Naštejte naslove treh skladb z novega albuma zasedbe Depeche Mode.

Nagradna igra je končana. Nagrajenca sta bila o nagradi obveščena po elektronski pošti.


Z malo sreče se boste na koncert lahko odpravili tudi vi - M
MC bo namreč v sodelovanju z organizatorjem ogled koncerta in srečanje s člani zasedbe (t. i. meet and greet) omogočil dvema srečnežema, ki bosta pravilno odgovorila na nagradno vprašanje. Vsak bo dobil eno vstopnico in eno prepustnico v zaodrje, kjer bo spoznal/-a člane zasedbe. Nagradna igra traja do torka, 11. aprila, do 12. ure.


Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira in hrani zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadar koli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov mmc-nagrade@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najpozneje v roku 15 dni po prejemu sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih petih dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo posredovane podatke upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakor koli drugače zlorabljal. Dokumentacijo v zvezi z nagrajencem bo organizator hranil skladno z ZVOP-1.