DJ Tiësto prihaja k nam 24. junija, množico pa bo ogrel Calvin Harris. Foto: Organizator
DJ Tiësto prihaja k nam 24. junija, množico pa bo ogrel Calvin Harris. Foto: Organizator

Slovenija bo ob koncu šolskega leta plesala z imeni iz sveta elektronske in popglasbe. V Ljubljano namreč prihajata dva glasbena velikana. DJ Tiësto, ljubljenec slovenskega plesnega občinstva, bo tako po treh letih ponovno zatresel slovensko prestolnico, prvič pa k nam prihaja Calvin Harris, ki velja za najuspešnejšega avtorja v Veliki Britaniji v letu 2011. Harris je znan po uspešnicah, kot so Ready for the Weekend, I'm Not Alone, Flashback, You Used to Hold Me in Bounce, trenutno pa je zelo pogosto predvajana uspešnica We Found Love, na kateri sodeluje z Rihanno.

Tiësto, kultni DJ, ki pred svojim imenom že dolgo več ne uporablja oznake DJ, je v Sloveniji zelo priljubljen, v spomin plesne množice pa se je vtisnil z uspešnicami In Search of Sunrise, Silence, Traffic, Adagio For Strings, Who Wants To Be Alone, What Can We Do (A Deeper Love) ...

Pred poletno še spomladanska rdeča zabava
Še pred poletno rdečo zabavo bo 26. aprila na Gospodarskem razstavišču plesalo okoli 5.000 ljudi. Red Spring Party bo gostil Martina Solveiga, pridružili pa se mu bodo še Lafaille, Yolanda Be Cool, regijski zvezdnik med DJ-ji Gramophonedzie in drugi.