Nika usmerja vse moči v Misijo Evrovizijo. Foto: Žiga Culiberg
Nika usmerja vse moči v Misijo Evrovizijo. Foto: Žiga Culiberg
Misija Evrovizija
V igri za vozovnico na izbor za pesem Evrovizije ostajajo še Eva Boto, Nika Zorjan in dvojčici Eva in Nika Prusnik. Foto: Žiga Culiberg
Nika Zorjan o evrovizijski želji

Vse njene moči so usmerjene v vozovnico na izbor za pesem Evrovizije, ki bo prihodnje leto v Azerbajdžanu. In zakaj bi Nika rada nastopila na velikem evrovizijskem odru? "Zato, ker bom odlično predstavljala Slovenijo, ker se bom res potrudila, da bom izpeljala vse, kot je treba. Od koreografije do skladbe," pojasnjuje Nika.

Ob tem pa ima v glavi že zarisan približen oris tistega, kar bi rada pokazala Evropi: "Najprej si želim, da bi bila skladba malce mirnejša in bi se šele pozneje razživela, tako da bi lahko pokazala vse. Res bi se potrudila, ker si to želim že od malih nog."

V preteklih dneh smo vam podrobneje predstavili tudi razmišljanja:
- Eve Boto,
- Eve in Nike Prusnik.

"Z vajo in res veliko truda ter voljo se vse uspe. To je tudi pokazatelj na nastopih. Pomembna je res samo volja," je prepričana Nika in dodaja: "Jaz pravim, da vse vedno uspe, samo če imaš voljo za to." Nika, kot pravi sama, zdaj živi za Misijo Evrovizijo: "Faks sem malo obesila na klin. Tako se lahko res stoodstotno pripravim na svoj nastop. Redno hodim na vaje k sodnikom in tudi učiteljici petja Dadi Kladenik. Tudi sama doma veliko vadim. Vsak trenutek izkoristim za vajo."

Spremljajte Misijo Evrovizijo tudi na:

- Facebooku,

- Twitterju,

- uradni spletni strani.

Od vseh skladb, ki jih je do zdaj zapela v oddaji, ji je ena še posebej pri srcu: "Zame je še vedno moj naljubši prvi nastop, ko sem pela Listen. To je bil prav poseben občutek, ko sem bila prvič sama na odru," priznava Nika.

Nika Zorjan o evrovizijski želji