Winona kot voščena lutka. Foto: YouTube
Winona kot voščena lutka. Foto: YouTube

Izdelek je režiral znameniti filmski režiser Tim Burton, ki je z zasedbo sodeloval že pri videospotu za pesem Bones. O novem sodelovanju je dejal: "Prvič, ko sem videl skupino v živo nastopati, je bilo to v Blackpoolu v Angliji, kmalu po našem prvem sodelovanju. Ko sem nedavno slišal novo pesem Here with me now, mi je na misel takoj prišla voščena figura Winone Ryder v Blackpoolovem muzeju Louis Tussauds'. To dvoje sem združil, navdih za video pa sem našel v filmu Mad Love iz leta 1935."

Winona kot voščena usodna ženska
V videospotu torej kot lutka nastopa hollywoodska igralka Winona Ryder, v katero se zaljubi fant, ki jo nato odpelje iz muzeja na dolg sprehod po plaži in ji pripravi kosilo, nato pa tudi sam ugotovi, da je v resnici lutka. Zelo "burtonovsko", torej. V ozadju pevec Killersov Brandon Flowers prepeva verze: "Ne želim tvoje fotografije na svojem mobilniku, želim, da si tukaj z menoj. Ne želim spomina nate v svoji glavi, želim, da si tukaj z menoj."

Skupina je le nekaj dni nazaj oboževalcem predstavila tudi novi videospot za singel Miss atomic bomb. Obe skladbi sta del njihovega zadnjega albuma Battle Born, ki je izšel septembra.