Lady Gaga je tokrat oboževalce presenetila z 'diskorokersko' plesno himno. Foto: Interscope/Promocijsko gradivo
Lady Gaga je tokrat oboževalce presenetila z 'diskorokersko' plesno himno. Foto: Interscope/Promocijsko gradivo

Potem ko je 9. septembra izšel singel, je tu še video za Perfect Illusion - pesem nas je malce spomnila na Madonnin Papa Don't Preach, medtem ko so nekateri kritiki slišali pridih Brucea Springsteena -, ki sta ga režirali Ruth Hogben in Andrea Gelardin, v njem pa Gaga (v "vročih" visoko odrezanih kavbojkah in bulerjih, seveda) za razplesano množico rockerjev nastopa skupaj z v uvodu omenjenimi glasbenimi kolegi. Snemali so v puščavi blizu Los Angelesa.

Album Joanne, peti studijski izdelek s podpisom Lady Gaga, bo izšel 21. oktobra. Mark Ronson, ki je prevzel producentsko taktirko, je o albumu povedal: "To je ena mojih najljubših plošč, pri katerih sem sodeloval, nekateri od ljudi, ki so prišli igrat, so moji najljubši glasbeniki in avtorji, nekaj je tudi Gaginih izbrancev ... Zagotovo je glasbeno precej globok." Dodal je še, da mu je bilo v čas delati s tako izjemno vokalistko, kot je Gaga, ki se je pred 30 leti rodila kot Stefani Joanne Angelina Germanotta - svoje prvo srednje ime je izbrala za naslov albuma, tako da bi lahko že ugibali o naslednjem - Angelina?

Na začetku septembra je Gaga razkrila še, da se je na albumu znašlo tudi sodelovanje z Beckom, pa Florence Welch iz Florence in the Machine, z njo je zapel še Father John Misty.

Fect

A photo posted by Mark Ronson (@iammarkronson) on Aug 28, 2016 at 1:25pm PDT