Glasba

Poudarki

  • Zmagala je skupina Jazz Station
Zmagovalci Melodij morja in sonca
Skupina Jazz Station je zmagovalka 31. festivala Melodij morja in sonca. Foto: MMC RTV SLO
Lorella Flego in Peter Poles
Lorella in Peter sta nas popeljala skozi glasbeno obarvan večer. Foto: RTV SLO
Rezultati glasovanja
Strokovna žirija je največ glasov podelila Janezu Bončini Benč, občinstvu pa je bila najbolj všeč Petra Pečovnik. Foto: MMC RTV SLO
VIDEO
Jazz Station: DELAM, KAR...

Dodaj v

Video: Naredili, kar se ne sme, in zmagali

Razburljivi finale Melodij morja in sonca
27. junij 2009 ob 07:53
Portorož - MMC RTV SLO

Na 31. festivalu Melodije morja in sonca je slavila skupina Jazz Station, ki je v razburljivem finalu premagala favoritko občinstva Petro Pečovnik.

Po enoletnem premoru je znova zazvenel poletni slovenski glasbeni festival Melodije morja in sonca, ki je postregel s številnimi preobrati. Po glasovih strokovne žirije se je zmaga nasmihala legendarnemu Janezu Bončini Benču, a so glasovi publike v Avditoriju in glasovi televotinga kmalu spremenili tok dogajanj.

Na prvem mestu sta se po podeljenih glasovih znašli skladbi Delam, kar se ne sme (skupina Jazz Station) in skladba Še živim (Petra Pečovnik), a je pravilnik določil, da zmaga roma v roke skupine Jazz Station, saj je ta prejela več glasov strokovne žirije. Slednja drugouvrščeni Petri Pečovnik ni podelila niti enega glasu.

Prireditev - kot veleva tradicija - je gostil portoroški Avditorij, skozi večer "morsko" obarvanih popevk pa sta nas popeljala znana televizijska obraza Lorella Flego in Peter Poles.

Vajeti znova v rokah RTV Slovenija
Ker lani festivala ni bilo, je treba za zadnjega zmagovalca pobrskati po spominu - se še spomnite Mance Špik, ki je s skladbo Baila baila baila slavila leta 2007?

Festival s sredozemskim pridihom se je na RTV Slovenija začel z oddajo Gremo na morje, gremo na sonce, s katero smo se ozrli tudi na preteklih 30 let festivala.

Na 31. festivalu se je za zmago potegovalo 14 nastopajočih, njihov vrstni red je bil izžreban maja.

Glasovanje razdeljeno na štiri dele
O zmagovalcu so odločali gledalci in poslušalci s telefonskim glasovanjem (25 odstotkov), občinstvo v Avditoriju (25 odstotkov), komisija radijskih postaj (25 odstotkov) in strokovna komisija (25 odstotkov). Najboljše čakajo velika nagrada MMS 2009 in nagrade strokovne komisije za najboljše besedilo, aranžma, glasbo, izvedbo in posebna nagrada za najboljšega debitanta.

A. P. J.
1. Stereotipi
2. Matija Jahn
3. Roberto Buljevič
5. Sons
6. Jazz Station
7. Katja M.
8. Majda Arh
9. Peter Januš
10. Andrej Ikica
11. Aleksandra Cavnik
12. Janez Bončina – Benč
13. Voyage
14. Petra Pečovnik
Prijavi napako
Komentarji
easyman
# 09.07.2009 ob 12:33
maya_,
pomisli mene, ki se se vedno smejem ko berem ta tvoj komentar...
Dobro...kaj ti tocno ni jasno predraga "maya"...to da nisem govoril o Petrinem playbacku, ker NI pela na playback in se je culo...al to da sloscena sloni na enem "vagininem" playbacku in vi to podpirate....polovico tistih o katerih govorite niso sposobni narest enega koncerta v zivo brez matrice...a se ti tega zavedas?
(a da ti narisem mogoce ti bo malo bolj jasno???)...
Govoris ne da bi vedela...ker ce bi sledila bi vedela, da na MMS-u sploh NI kuhinje....to je izrekel tvoj predragi Domen Kumer...in se posneto je na "mega" intervjuju Pecovnice, kjer ji je dobesedno resil rit. In any case....Kumer sploh "NIIIIII PODKUPIL" nobenega...od vseh teh ki so v avditoriju vriskali za Pecovnico :)...Kdo je pa organiziral prevoz 4 avtobusov ??? Petra??? Ma te lepo prosim...se dobro da odpira usta za pet!!!!!
In se na zadnje ne verjamem, da si ti al bilo kteri drugi tvoj kolega SEF te spletne strani...zato ne bodi tako egocentricna in mislit, da je bil moj pozdrav..."loosers" tebe oz. vam namenjeno....najprej se pozdravi gospodarja...HALLOOOOOO!!!
Nobenemu nism rekel da ne sme povedat lasntega mnenja...to delas zdaj ti!!!! :)
maya_
# 08.07.2009 ob 17:49
easyman,

sory, ampak prav nasmejala sem se, ko sem brala tvoj komentar!
O Domnu Kumru se res govori, da rad podkupuje, ampak ste se kdaj zamislili, če je to res? Da bi podkupil 3 avtobuse študentov (al kaj se že govori) čeprav bi vedel, da je zatem velika kuhinja? Tak smotan pa spet ni! Pa Petra niti ni pela na playback, ker se bi to čulo. Primerjaj njen nastop na MMS-su pa njeno pravo izvedbo pesmi, playback. Različno, in to ZELLO!! Pa kr sam sebi pravi looser! Nimaš kaj govorit ljudem, ki želijo povesti svoje mnenje, reč loosers!! HALLOO!!
easyman
# 08.07.2009 ob 16:34
Good day loosers,
....hahahaha...kok ste smesni...tle sami neki pravi slovenski "GLASBENI KRITIKI"...pol se cudimo, da je glasbena sloscena tako v "penisu"...joske ven, playback matrico...in pol itak...Petra Pecovnik...JE NAJBOLJSA!!! HAHAHAHAHAH....mogoce v "blowjob-ingu"... Ona je edina,ki bi tisti dan lahko ostala doma (ona in pa vsi 4 avtobusi ljudi, ki jih je domen podkupil).
vsi ostali glasbeniki pa kar komot na sceno...

Vsekakor super festival...skoda le za organizacijo RTVja
..prihodnje leto bi prosil malo manj nesposobnih ljudi....in malo vec "ENAKOMERNEGA" ferplaya do izvajalcev...

Kolko izvajalcev je sploh bilo na festivalu....a jih ni bilo 14.?
Kje so looserji st. 4. (uni kaj so ze za eni...ah ja...THE MAFF) ...a so komu stopili na prste, da jih niste objavili med ostale zgoraj navedene izvajalce....al kako tocno? :) ...

...TA NAS RTV NITI STET NE ZNA VEC....unbeleavable

Best regards loosers...
tootoo
# 05.07.2009 ob 12:28
Od tega kar sem slišala, lahko rečem, da je zmagala prava pesem. Kvalitetna, čeprav bi verjetno sodila na kakšen drug festival. Po zadnjih letih videnem - na kvalitetnejši. Tisti pa, ki Benča kujete v zvezde: mi je prav žal, fant je zrel za penzijo. Senilno se ponavlja že zadnjih 20 let.
planet44
# 04.07.2009 ob 18:02
Glejte! Benč je bil super. Ampak, če ste dans gledal MMS, ponovitev, pol ste lahkj vidl, da je bil edin dobr komad od Majde ARH- Pa kok dobr poje. Ej, ona je zakon!!!!!!!!!!!!!!!! Majdaaaaaaaaaaa! Masjdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!
!!!. Ej, poslušte jooooooooooo, haloooooooooooooo, .......... cmok..........
planet44
# 03.07.2009 ob 19:28
Slovenslji, jerekla Svetlana Makarovič. Prav, vsi imamo možnost podati svoje mnenje, a ne? Ampak vsi, ki tako grdo komentirate, naj vas bo kar malo sram. A se sploh zavedate, koliko dela je, da nastane ena pesem? Ste kdaj napisali kakšno? Pa kakšen tekst? Po mojem se pok..... zlo na hitr. Pa pejte enkrat na oder. Res, daleč od tega, da so vsi dobri ki pojejo in so glasbeniki, ampak, ljudje, vzemte se mal v roke, pa naredte kaj še sami. Meprav zanima, kaj znate v življenju naredit. Velik je blo dobrih, Benč, pa Jazz station, pa Majda Arh je bila super, čist komot bi lahk zmagala, pa spet ne bi blo prav. Pravzaprav se mi zdi, da kdor koi bi zmagal, bi šinfal, tako kot znamo le mi Slovenclji...
kass
# 30.06.2009 ob 09:30
Nani18,
verjetn si štajerc, kljub naprednim tehnologijam se tega dosti ljudi (še) ne poslužuje in nimajo NET TV, zato smo gledalci pridobil vsaj to, da smo ta festival lahko sploh spremljal, drugič pa sploh zakaj ga pa lan ni blo a zarad rtv slo al zarad net tv!?!!!
Mojca and Jože
# 30.06.2009 ob 07:23
Itak kuhinja. Samo Langa še manjka.

Benč pa legenda. Edini pravi pevec z dobro muziko.
76
# 29.06.2009 ob 14:33
ob tako bednih komadih se ne spodiobi pisati kdo je bil boljši. Kar se pa tiče žirije pa samo hvala, ker tako obstaja neka protiutež za fanatične štajerce.
anthonyx7
# 29.06.2009 ob 01:49
jaz pa morem napisat , da je slovenska glasbena scena , zadnja leta prav paranoicna... vseeno pa cestitke vsem nastopajocim na mms , vsaj so zbral pogum nastopit s tako smesnimi komadi...
maya_
# 28.06.2009 ob 22:08
se popolnoma strinjam s Tanjoooooo. Tud jaz sem bla tam in sem navijala za Petro. Pa kaj maš od tega, če si komisiji všeč? Skoraj nič. Komisija je samo četrtino odvisna za zmago. Pesem mora biti všeč folku, ne pa nekim ljudem, ki nimajo pojma o glasbi. Na koncu bi morali odločati publika ali telefoni. Ajaa, pa še nekaj!! Ko sem bila tam, sem nekaj opazila. Ko so se na ekranu seštevale točke in smo bili vsi osupli, ko smo videli iste točke, mi je moja kolegica, ki je sedela zraven mene, rekla: Maja, mislim, da bodo ponovno peli!! Pa sem jo vprašala zakaj? Pa mi je rekla, naj pogledam, saj so bobne pripravljali. Bobne so pripravljali, preden je voditeljica povedala, da odloča komisija. Petra je pela sama in ni imela nobenega orkestra ali karkoli za samo. Jazzstation pa!! To pomeni, da so že v naprej vedeli, kdo bo zmagal!!! To je res nepošteno!!! Pa Petra, NI VAŽNO, ČE NISI ZMAGALA, VEDI, DA SI ZA NAS VEDNO PRVA IN EDINA ZMAGOVALKA!!!
Tanjaaaaa
# 28.06.2009 ob 19:48
Pozdravljeni vsi komentatori te strani a se vam zdi da je zmagovalna pesem za poslušat ??? NEE verjetno ne bomo za poletje meli YAZAA ( vsi pa zelo dobro vemo da je bilo to itaq podkupljeno skratka sramota. Da moraš podkupit da si zmagal. Sicer sem bila tam in sem navijala za Petro in skladbo še živim. in vam moram povedat da je bilo noro vglavnem samo žalostno je da res ni zmagala ker to da je morala spet odločati komisija je polom.. vglavnem Slovenija s takšnim načinom dela ne bo prišla nikamor!!! PETRA TI PA ITAK VEŠ DA SI ZA NAS EDINA ZMAGOVALKA!!!!!!!! radi te mamo in smo s tabo.. pa ne oziraj se na druge.... Bajjj
Bivši uporabnik
# 28.06.2009 ob 16:27
kdo jih pa sili v petje? Če ne znajo naj se pač ukvarjajo z drugimi stvarmi. Nismo vsi za vse,je pa potrebno imeti dovolj samokritičnosti, da se pač ne siliš v področje za katerega nisi.
maya_
# 28.06.2009 ob 15:02
aja pa še tisti, ki pravite ( npr. No angel) kako so nekateri grozno peli itd., jaz bi vas rada videla, kako bi se vi trudili, da bi nekomu bili všeč potem pa vas za hrbtom šimfajo... Malo se zamislite in se postavite v njihovo kožo...
maya_
# 28.06.2009 ob 14:41
tak, da vam zdaj jaz nekaj povem... Vsak je navijal za svojega favorita, tako da zdaj nemorte obsojat nwm npr. kdo je navijal za Petro Pečovnik. Nekaterim se je pač zdela najboljša. Pa tisti, ki je rekel, da smo navijači od Petre buuuuujali , ko so ostali nastopajoči peli, se krepko moti!!! Mi smo samo navijali za koga smo pač hteli in kdo se nam je zdel najboljši!!! tak, da nevmesne komentarje raje zadržite zase.. boste meli več dela za delat.. k pa kritizirati nekaj za bvz ...
Bivši uporabnik
# 28.06.2009 ob 10:46
Jah mi je prav žal, ampak strokovna komisija nima pojma! Spet to njihovo grupiranje...le zakaj sem že preden je Benč odprl usta vedela,da bo dobil od njih največ točk? PET,ne kvasi neumnosti, eno so kvalitetne in poslušljive pesmi tipa Lahko noč Piran, drugo pa je bilo tole posiljevanje,ki je mimogrede bilo tudi precej sfušano. Pač bodo morali vstati iz za šankov in dejansko vložit v pesem več časa. Včeraj me je ene parkrat šokiralo...super glasbena podlaga,nakar se prikaže pevec in vse pokvari,ker enostavno ne paše melodija,ki jo poje na glasbeno podlago. A je res tako težko? Net tv je šel v eno skrajnost,rtv gre pa v drugo. Nikakor pa ne dobimo poslušljivih pesmi z dobrim besedilom. Petra Pečovnik,da je bila dobra? Lepo vas prosim,nehajte strmet v njen dekolte pa dejansko poslušajte kaj poje. Š,Ž in Č so iz njenih ust vsi prišli kot Š,prav nasmejala sem se. Ok,možno,da jim spet ozvočenje ni štimalo,ampak groza no...
tuditi
# 28.06.2009 ob 10:21
PET te morda boli da so se ti komadi veliko bolj vrteli kot se bo tale?Mislim da imajo glasbeniki bol malo odtega če jih strokovna žirija pohvali oz dodeli točke oni ti nebodo nevem koliko denarja prinesli.Ko ti bo predvajanje na radijskih postajah,posledično koncertih zelo veliko.

Kar se tiče slo popevke ja ljubi bog,kdo pa je zmagal pred 2mi tremi leti itd?Sem prepričan da 95%ljudi tega ne ve.Zakaj?Ker so komadi kar nekaj,nihče jih ne razume niso spevni ne gredo v uho,radijske postaje jih ne vrtijo itd itd...Torej nevem kaj ima glasbenik od tega?Mu res tista nagrada toliko pomeni?
pikinet
# 28.06.2009 ob 10:17
S kom Benc najvec poseda v lokalih na Ruglovem nabrezju, je bilo iz glasovanja vec kot razvidno, sem pa po eni strani vesel da tudi taki PATETICNI poskusi RTV korupcije niso vec dovolj za zmago; zaradi nacina glasovanja.....vsaj ena svetla tocka...
Drugace pa jaz razumem pod MELODIJE MMS, nekaj lahkotnega, melodicnega..... ne pa tega kar smo v 80 odstotkih slisali vceraj....::; kdo ve, mogoce se pa motim..., ja ja Janez....mnozici ne mores placati pijace....., jih je prevec

lp
ulrich
# 28.06.2009 ob 09:39
Ja ne vem kaj se pritožujete, saj je dejansko zmagal en konkretn kvaliteten komad. Otroci pa pojdite poslušat Mirno Reynolds pa bo mir.
Mr.Mr.
# 28.06.2009 ob 09:31
Benč je faca. Po obljubi RTVja, da bo na festivalu zmagal, si med komadom, z jezikom, kr mal zobe spuca po večerji :).
Nora izvedba, jasno, da more za to neko nagrado dobit, če bo pa denar od avtorskih pravic izpuhtel, zaradi, "slabega" okusa gledalcev :). Naslednjič si pa vzemi več kot uro časa, za komad, če že greš na festival.
Kakšne bedake, se pa RTV in njihove komisije delajo norce z gledalcev, za njihov denar, pa že presega vse meje.
nejc 54
# 28.06.2009 ob 09:14
Jaz mislim da pesem ni niti najmanj lepa.
PET
# 28.06.2009 ob 09:06
In še nekaj. Ne vem kaj imate proti Slovenski popevki. To mi tudi ni jasno .....
PET
# 28.06.2009 ob 09:04
tuditi, vidiš jaz sem pa proti šovu na festivalih. Šov zna zasenčiti glasbo to je pa velika napaka (primer je evrovizija).
Net tv je komercialna televizija zato ji je bil šov in gledanost pomembna, kvaliteta pa .....
Petra Pečovnik res ni bila nič posebenga. Parkrat ji je zmanjkal glas tako, da ... Nič posebnega. Da je zmagala na televotingu niti nisem bil presenečen, nad strokovno žirijo pa tudi ne.

pobic_17, obe skladbi si lahko slišal.

In spet otročički tolčejo po strokovni komisiji. Hm .... Potem se pa človek vpraša zakaj na televotingu zmagujejo "pevci" in "glasba". Zato, ker je tako kot je. Ljudstvo preveč gleda na imena, na šov, glasba jim je španska vas.

Če ste včeraj pričakovali skladbe v stilu Brizgalna brizga (Atomik harmonik so se mi včeraj v dokumentarni oddaji za MMS zamerili), Banana, Do Portoroža, Pidžama party, Lady Casanova, Jaz sem za, Tarča in ostale neumnosti, ki smo jih zadnja leta poslušali na MMSu in cirkus okrog festivala, ki smo mu bili tudi priča zadnja leta, potem je z vami nekaj narobe. Sploh pa bomo videli kako bo s festivalom čez 3 leta.
katya*
# 28.06.2009 ob 09:04
Nisem gledla MMS-A ampak ta pesem ki je pa zmagala :o.. To ni pesem, ki se bo prepevala celo leto in se bo vrtela po radijskih postajah in to ni pesem, na katero se bo plesalo do jutranjih ur!! (tako sta v uvodu povedala Peter Poles in Lorella Flego..)
To je pesem za na slovensko popevko! in ne za en morski festival.. Joj kje so 90. leta ko so dejansko zmagale dobre pesmi?!! =/
mojster.miha
# 28.06.2009 ob 09:04
*predstavi*
mojster.miha
# 28.06.2009 ob 09:03
Še sreča, da ni P. P. zmagala, k tolk, da ji ni pršlo med nastopom... Še ena izmed cvetov slovenske glesbe; lepa, napol naga in namesto s pevskim nastopom se predtavi z porno plesom...
michle
# 28.06.2009 ob 08:56
Nani18 ima čisto prav. Poletje je, vsi smo sproščeni, tukaj pa so Andrej Karoli, Adi Smolar in Andrea Flego izbirali pesmi po istem kopitu, tiste ki so pač njim všeč. Pesmi so od vedno bile plesne, v ritmu poletja, kitar, trobent, šumov morja,... Sinoči smo slišali 14 absolutno slabih skladb, ki niti za Slovensko popevko niso primerne. Mislim da od 110 prijavljenih skladb upamo mi gledalci izbrati 14 dobrih poletnih pesmic. Prejšnja leta je pela Monika Pučelj, Mirna Reynolds, Manca Špik, ... in vse pesmi so bile lahkotne ter prijetne za uho. Od teh letos so mogoče sprejemljive Peter Januš, Sons, Petra Pečovnik ali Majda Arh. To kar je zmagalo pa res ni podobno ničemur. Je pesem, vendar neprimerna za MMS. Raje organizirajte Miss Slovenije in MMS zopet prepustite Net TV-ju.!!!
kikinda
# 28.06.2009 ob 08:25
važno da je Benč dubu nagrado za priredbo - aranžma ?!?!

kdo se tle norca dela, prosim lepo... Že 30 let odkar vem zase ima ene in iste pesmi z istim aranžmajem on pa za to še nagrado dobi !!!

Nič nimam proti njemu imam pa proti tako imenovani "stroki" ki pa očitno nima pojma o pojmu !!
pobic_17
# 28.06.2009 ob 08:25
Petra Pečovnik me je včeraj definitivno zelo pozitivno presenetila.. Poleg Stereotipov edina, ki bi si zaslužila zmago.... Ok razumem Net tv je res malo pretiraval z nekvaliteto, samo tole???? A je to festival Melodije morja in sonca al Melodije depresije?? Potem pa Benč dobi dva krat po 12 točk, lepo vas prosim??? Kje so pesmi, ki so zmagovale v devetdesetih, kot na primer Še si tu in Lahko noč Piran:(
tuditi
# 28.06.2009 ob 08:14
Pa še tole,zakaj Petra ni dobila niti ene točke od `strokovne`komisije?Konce koncev ženska zna pet,ima glas,ampak ima še eno stvar je bolj medijsko izpostavljena od ostalih nastopajočih+imela je dosti fenov v dvorani,torej se je natančno vedelo da točk ne sme dobiti!
tuditi
# 28.06.2009 ob 08:12
Ne rečem da so bile pesmi v času Net Tv-ja kvalitetne a dejstvo je,da je bil to vsaj šov!Melodije morja in sonca so imele nek pomen cel čas, ko je potekalo se je na plažah kaj dogajalo,bilo je pravo vzdušje.Kaj pa tole nič od nič!?Tudi nastopi so bili veseli razgibani,poletni itd...Koncu koncev so se tudi komadi vrteli po radijskih postajah,je kdo mnenja da se bodo tile komadi?NE!To je enako kot Slovenska popevka,tudi tam ne slišiš nikoli več zmagovalca,a zna kdo našteti za 4leta nazaj zmagovalce vrjetno ne,ko pa bi se MMS-ja kar spomnili.
PET
# 28.06.2009 ob 06:28
Moram priznati, da se nasmejim nekaterim komentarjem. Katja77 je zmagovalka. Največja buča pa je, da bi moral biti festival še vedno na Net tvju. Saj niste resni.
Letošnji MMS je bil boljši od vseh, ki so bili na Netvju. Čez noč ne moreš veliko narediti. Bomo videli, kako bo čez 3-4 leta.

Sramotni so pa bili žvižgi za Benča. Da jih ni sram .... Upam, da bom goste tudi kdaj videl v tekmovalnem delu.
aichi
# 28.06.2009 ob 01:02
V primerjavi z Auerjem? ISto sranje, novo pakovanje. ŠE vedno je glasba 2-3. liga, dva oldtajmerja iz naftalina in cel kup wanna be pjevačev.
Aja, Slavc, playback pomen, da odpiraš usta, ne pa da slišiš svoj glas in trapasto gledaš :)
TinyTim
# 28.06.2009 ob 00:59
Ups, se opravičujem za masten tisk. Za r53 sem po pomoti izpustil en ].
r53
# 28.06.2009 ob 00:23
JOOOOOJ!
Narobe naslov, napačno besedilo!!!
Reče se: Česar ne smem. Slovenščina pozna rodilnik v nikalnici.
Kateri nepismenež je to besedilo spacal???
Bivši uporabnik
# 28.06.2009 ob 00:05
Samo je tudi razlika v res kvalitetnih pesmih in takih,ki hočejo s stilom prikriti napake. Pri jazzu je zelo težko določit fušanje,ker je že stil neko razvlečeno,zdolgočaseno jamranje. Samo besedilo ni slabo,nikakor pa ne morem prebavit melodije. Na srečo sta Anika Horvat in Tinkara kovač rešili zadnji del prireditve...
nixo
# 27.06.2009 ob 23:49
Zmagovalna pesem ni slaba, le vokalno bi bila lahko še boljša.
Ja, folku pa še zdaj ni jasno, da pesmi , ki niso na prvo žogo niso nujno slabe in da take pesmi z leti samo pridobivajo, v nasprotju z poskočnicami, ki so jih peli na NET tv-ju, ki so že zdavnaj pozabljene.
jani5486
# 27.06.2009 ob 23:31
Spet različni pogledi folka!
ofsajders
# 27.06.2009 ob 23:30
Ojejej kakšne pesmi, ojejej..in kakšno petje...
davidb
# 27.06.2009 ob 23:28
itaq:)
Bivši uporabnik
# 27.06.2009 ob 23:28
Eni ljudje bi res bili lahko malo samokritični do svojih pevskih sposobnosti....Petra Pečovnik,Janez Bolčina, Voyage...kaj je to? Komur je to všeč mora res biti že malo mazohista XD
prisonbreak
# 27.06.2009 ob 23:26
tud men so bili še najbolj všeč Anika, Slavko, Andraž in Tinkara...tega se manjka
prisonbreak
# 27.06.2009 ob 23:23
Kvaliteta glasbe je vsako leto slabša na tem izboru.... razočaranje tole.
men je slabo...
Buc
# 27.06.2009 ob 23:23
19. katja77 (27. junij 2009 ob 23:13)
Prijavi neprimerno vsebino
"morsko" obarvanih popevk,povejte mi kaj je blo morskega u teh popevkah,po mojem mnenju nič.

Morska bolezen ob poslušanju.
313
# 27.06.2009 ob 23:21
Meni osebno je med vsemi nastopajočimi zmagovalna pesem bila najbolj všeč. Ob popolnem pomanjkanju mediteranskega melosa in poletno obarvanih napevov vsebuje zmagovalna skladba vsaj nekakšno simpatično pozitivnost in sproščenost, ki sodi v poletni čas. Sicer pa MMS-u manjka še ogromno, da bi se vrnil na pota stare slave, a srčno upam, da se bo to zgodilo.
jani5486
# 27.06.2009 ob 23:17
In kaka je ta zmagovalna pesem?
kin baropu
# 27.06.2009 ob 23:16
Samo da ni zmagala druga pesem - še en Vlašičev stokrat slišan komad - plagiat.
davidb
# 27.06.2009 ob 23:15
GHM..Niti prva niti druga pesem meni osebno nista bili všeč... Če pa vzamem v zakup o katerem festivalu govorimo pa bi po mojem mnenju morala zmagati drugouvrščena pesem. Čeprav meni najljubši so bili - ANIKA SLAVKO TINKARA in ANDRAŽ :)
Bivši uporabnik
# 27.06.2009 ob 23:13
Čisto mučenje. Strokovna komisija pa itak samo Benča kuje v zvezde. Zmagovalna skladba bi z drugo melodijo še nekako šla skoz,tale jazz je pa obupen. 3 skladbe,za katere bi po kvaliteti mislila,da bodo pristale na dnu,pa pridejo do prvih mest.
katja77
# 27.06.2009 ob 23:13
"morsko" obarvanih popevk,povejte mi kaj je blo morskega u teh popevkah,po mojem mnenju nič.
Nove note
link
Imset: Med slovenskimi glasbeniki ne čutimo rivalstva
19
14. november 2018 ob 09:38 Zasedba Imset, ki je pred kratkim izdala glasbeni prvenec z naslovom Persona, pravi, da z njimi na slovensko glasbeno sceno, ki je že potrebna prevetritve, prihaja nova, bolj mladostna energija.
Več novic ...
Kazalo