Avstralski duet je nastop popestril s plesom. Foto: EPA
Avstralski duet je nastop popestril s plesom. Foto: EPA

Potem ko sta svojo pevsko zgodbo obudila Danny in Sandy iz Briljantine (John Travolta in Olivia Newton-John), sta se za podobno potezo odločila tudi Scott in Charlene iz Sosedov ter s tem razveselila številne oboževalce na koncertu Hit Factory Live - Christmas Cracker v londonski areni O2.

Jason je na koncertu najprej odpel nekaj svojih pesmi, nato pa se mu je na odru pridružila še popprincesa. "Pred 25 leti sem sanjal, da bomo čez 25 let še vedno prepevali nekatere pesmi. Eno še posebej. Dame in gospodje, Jason in Kylie," je nastop napovedal tekstopisec Pete Waterman. 44-letna pevka pa je svoje veselje po nastopu delila na Twitterju, kjer je zapisala: "Celotno občinstvo je prepevalo z nama. Hvala vam. Neverjetno."

Kylie in Jason sta si pot do slave utrla z avstralsko telenovelo Sosedje, kjer sta upodobila zaljubljen par, in postala priljubljena po vsem svetu. Leta 1988 sta posnela pesem Especially For You, ki je v Veliki Britaniji dosegla prvo mesto na glasbenih lestvicah, čeprav je kritiki niso ravno hvalili. Spodaj si lahko ogledate videospot za omenjeno skladbo in posnetek z nastopa v londonski areni.