Glasba
()
Helena Blagne pripravlja veliki koncert v Hali Tivoli. Foto: BoBo/Borut Živulović

Dodaj v

Z MMC-jem na koncert Helene Blagne

Podarili smo dvakrat po eno vstopnico
4. december 2018 ob 13:01,
zadnji poseg: 5. december 2018 ob 20:11
Ljubljana - MMC RTV SLO

Helena Blagne 8. decembra pripravlja veliki koncert v Hali Tivoli. Tega lahko z nekaj sreče obiščete tudi vi.

Družbo na tivolskem odru ji bodo 8. decembra delali glasbeni prijatelji: Manca Špik, Raay, Elvis Jackson, Kvatropirci in spremljevalna skupina Sopranos. Občinstvo bo pred Heleninim nastopom ogrevala vrhunska zasedba Marko Hatlak Band. Virtuoz na harmoniki, Marko Hatlak, se bo Heleni kasneje pridružil na odru tudi kot glasbeni gost.

V sodelovanju z organizatorjem smo podelili dvakrat po eno vstopnico. Nagrajenca smo obvestili.

Splošne pogoje za izvedbo nagradne igre si lahko preberete tukaj.

Koncert v dvorani Hali Tivoli bo prava poslastica za vse Helenine oboževalce – s številnimi vizualnimi presenečenji, polnimi glamurja, ki je značilen za prvo damo slovenske glasbe.

Helena Blagne se je lansko leto po enoletnem ustvarjalnem premoru v velikem slogu vrnila na slovensko sceno s skladbo o brezpogojni ljubezni, Ti boš vedno prvi. Ta je na Youtubu dosegla 1.500.000 ogledov na YouTubu.

V svoji karieri je izdala več kot 20 albumov, prodala pa je več kot dva milijona plošč. In še en zanimiv podatek: uprizorila je preko 4000 koncertov in nastopov.

D. S.
Prijavi napako
Komentarji
Ta novica trenutno še nima komentarjev.
Nove note
link
Imset: Med slovenskimi glasbeniki ne čutimo rivalstva
19
14. november 2018 ob 09:38 Zasedba Imset, ki je pred kratkim izdala glasbeni prvenec z naslovom Persona, pravi, da z njimi na slovensko glasbeno sceno, ki je že potrebna prevetritve, prihaja nova, bolj mladostna energija.
Več novic ...
Kazalo