Wylda letos še ne bo v Slovenijo. Foto: EPA
Wylda letos še ne bo v Slovenijo. Foto: EPA

"V zadnjem trenutku so se spremenili urniki nekaterih nastopajočih in se zato ne morejo udeležiti turneje. Posledično smo prisiljeni odpovedati vse evropske datume, napovedane med 28. novembrom in 23. decembrom. Novi datumi bodo napovedani v kratkem. Za ta odlog se bomo obiskovalcem oddolžili in za spomladanski krog turneje pripravili še bolj metalsko zasedbo," so sporočili organizatorji.

Kupcem paketov "VIP Meet & Greet" zagotavljajo, da bodo njihove vstopnice veljavne na prihodnjih koncertih. Druge kupce vstopnic pa obveščajo, da lahko svoje vstopnice vrnejo na prodajnih mestih, kjer so bile kupljene.

Slovenija bo tako letos ostala brez legend metala, ki se na odru predstavljajo v različnih kombinacijah in preigravajo metalske klasike. Poleg Wylda in LaBrieja bi v Slovenijo morali priti še Geoff Tate (nekdanji član Queensryche), Joey Belladonna (Anthrax), Cronos (Venom), Dave Ellefson (Megadeth), Chuck Billy (Testament), Ross The Boss (nekdanji član Manowar), Carmine Appice (del zasedbe Ozzyja Osbourna in Blue Murder), Vinny Appice (DIO in Black Sabbath), Gus G in Blasko (Ozzy Osbourne) ter Kobra Paige (Kobra and The Lotus).