Dnevni horoskop
Horoskop velja za 21. 1. 2018
     
link

ONA:
Spomnili se boste, kaj vse bi lahko storili, da bi ohranili neki odnos. Slutite, da draga oseba tokrat ima prav, celo glede stvari, ki je povezana z nečim, česar še nočete povsem razkriti.

ON:
Povabite prijatelje, med njimi bo tudi nekdo, ki vas vedno spravlja v dobro voljo. Zaupajte mu tudi glede čustvenih dvomov. Le ne bodite površni, posebno pri pomembnih praktičnih opravkih.

  link

ONA:
Nadaljujejo se zanimivi dnevi, posebno če se odločate za ljubezensko akcijo. Nekdo vam je izredno podoben, slutite, da lahko ustvarita veliko več kot doslej. Na poti boste srečni.

ON:
Za začetek bo dovolj, da si poskusite razporediti preostale obveznosti. Tako vam bo vse bolj zanimivo. Na čustvenem področju razmišljate o osebi, ki je v vašem življenju le občasno.

  link

ONA:
Doma vas ne morejo razumeti, vseeno pa nadaljujete po svoje na povsem neprimeren način. Radi se izpostavljate, okoliščine pa so take, da bi morali vseeno paziti.

ON:
Ne delajte ničesar le zato, da bi imeli dobro opravičilo. Bodite čim bolj natančni, po možnosti tudi izvirni. Proti utrujenosti se lahko borite na več različnih načinov, ne zapirajte se vase.

  link

ONA:
Nekdo vas bo spremljal kot senca, česar sprva ne boste opazili. Imate preveč opravkov, da bi razmišljali še o namenih drugih ljudi. Pazite le z devicami, biki in kozorogi, ki imajo prevelik vpliv na vaše počutje.

ON:
Preverite, kako ste se dogovorili s sorodniki oziroma s partnerko, posebno če v kratkem načrtujete pot. Tako boste najlažje ugotovili, kje morebiti škriplje in kaj bi morali popraviti.

 
     
link

ONA:
Možnih je nekaj novic, ki prihajajo nekako verižno. Radi bi povedali vse naenkrat, kar je lahko nevarno. Ne nasedajte, ker sami najbolje poznate dejstva. Ravno zato ne dovolite, da bi vas prepričali prav o vsem.

ON:
Nekomu ne zaupate preveč, zanimivo pa je, da gre za obojestranske pomisleke. Zašla sta v slepo ulico, saj nihče noče popustiti. Nikar ne obtožujte drugih, temveč se raje borite s svojimi napakami.

  link

ONA:
Odnos z nekom, s komer sta prebrodila veliko preizkušenj, se počasi spreminja. Morda ste šele zdaj povsem iskreni. Pri vas je vse izid trenutnega počutja, a danes bo ta spremenljivost manj izrazita.

ON:
Z Luno, ki vam nasprotuje, se niti danes ne morete povsem sprostiti. Opazili boste nekaj, s čimer se ne strinjate, a še vedno niste v takem položaju, da bi se pritoževali ali karkoli spreminjali.

  link

ONA:
Neki odnos zagotovo ne bo napredoval, če ne boste storili ničesar. Vseeno preveč čakate z občutkom, da so vas izločili iz pomembnih načrtov. Prizanesite osebi, ki ne more storiti vsega, kar zahtevate.

ON:
Poskrbite za to, da vam po napornem delovnem tednu ne bo dolgčas. Preveč oklevate glede nekega povabila, čeprav veste, kaj bi morali storiti. Morda vas bodo obtožili nezanesljivosti, čeprav veste, da je resnica drugačna.

  link

ONA:
Zvezde najavljajo obiske, morda tudi iz tujine. Pripravite vse, kar boste potrebovali. Romantične zvezde vam zagotavljajo stik s pravo osebo ter predvsem pogum, da odprete srce.

ON:
Prisluhnili vam bodo, pravzaprav čakajo na vašo odločitev. To vas po eni strani tudi moti, saj ne bi radi prevzeli odgovornosti prav za vse. Ljubezenska situacija se bo postopoma izboljšala.

 
     
link

ONA:
Doma niste najbolje razpoloženi, v ljubezenskih odnosih pa vas moti vsaka malenkost. Nekdo se ne odziva tako, kot bi vi radi. Nikoli ne veste, kako naj bi ravnali s preveč zadržanimi ljudmi.

ON:
Pretehtajte vsako besedo in pazite za volanom. Zvezde vas opozarjajo pred nevarnimi pretiravanji. Zanimivo je, da se boste napake takoj zavedli. Poskrbite, da ne bo spet ognja v strehi!

  link

ONA:
Že zgodaj začnite z najtežjimi opravki, le tako boste mirni. Odločite se, kako dalje, posebno glede druženj. Postavite si prioritete, namesto da bi izgubljali dragoceno energijo.

ON:
Čeprav je nedelja, vas še vedno obremenjujejo določene obveznosti. Primanjkuje vam nekaj informacij ali enostavno poguma, da bi tvegali. Zato ne prehitevajte, temveč pustite času čas.

  link

ONA:
Z nekom nikakor ne najdeta skupnega jezika, čeprav je na začetku kazalo drugače. Motijo vas tudi vmešavanja tistih, ki nimajo te pravice, posebno če so pri tem natančni in dlakocepski.

ON:
Tokrat zagotovo ne boste izgubljali časa. Ponovili boste vprašanje ali povabilo osebi, ki ste jo s tem stisnili v kot. Tega morda niste vnaprej načrtovali, vse bo steklo spontano.

 

ONA:
Ne potrebujete preveč ljudi okoli sebe, da bi se odločili pravilno in počutili dobro. Sami si boste najbolje izbrali ter dosegli svoje brez prevelikih naporov. Ščiti vas Luna v ozvezdju.

ON:
Pred vami so zanimivi dogodki in morda vam bo le žal, da je že konec tedna, ker se šele zdaj prebuja vaša ambicioznost. Končno en dan, ko boste od začetka do konca vedeli, kaj morate storiti.

link
Izbor
Kazalo