• Horoskop
   
  Horoskop velja za Obve
   
   
       

  ONA:
  ljali. Hvala za razumevanje.

  ON:

   

  ONA:
  Vzemite si več časa, načrtujte srečanje. Ostane le še nekaj nedorečenosti na ljubezenskem področju, še zlasti če vas trenutna situacija preveč spominja na nekaj iz preteklosti.

  ON:
  Imate nekaj manj energije, kar sicer ni presenetljivo glede na težek teden, ki je za vami. Vzemite si več časa za nekaj, kar vas sprošča, po možnosti daleč od tistih, ki preveč govorijo in na vas le pritiskajo.

   

  ONA:
  Nekaj se razpleta hitreje, kot je bilo predvideno, in znova se potrujuje, da se najboljše stvari po navadi zgodijo spontano. V ljubezni ne ugibajte, temveč sproščeno vprašajte.

  ON:
  Nekomu odgovorite obzirno, a odločno, posebno če gre za vaše zdravje in dejavnosti v prostem času. Zavarujte svoje pravice in si omislite nekaj, kar vas dejansko najbolj navdihuje.

   

  ONA:
  Ponavlja se vam nekaj, pred čimer bi se najraje skrili. Preprosto se vam ne ljubi, da bi se zapletali v ene in iste pogovore. Preverite svoje prihranke, posebno če razmišljate o potovanju.

  ON:
  Potrebujete nekaj več počitka, nikakor pa ne v družbi tistih, ki vam nenehno zastavljajo ista vprašanja. Zato pazite, posebno z dvojčki, tehtnicami in vodnarji. To ni pravi dan za ljubezenske odločitve.

   
       

  ONA:
  V ljubezni ne boste dolgo čakali na odgovor. Morda bi se morali bolj sprostiti, saj je to edini način, da se pride zadevam do dna. Nekdo vas ne glede na vse pogreša. Zato kar z besedo na dan.

  ON:
  Pri določenih opravkih bi se morali čim prej prilagoditi novonastali situaciji, sicer ne boste prišli nikamor. V ljubezni postajate dokaj nepotrpežljivi, kar je precej obremenjujoče za oba.

   

  ONA:
  Pazite, kaj boste razkrili, tako o sebi kot o drugih. Znižuje se prag vaše potrpežljivosti in zato se vrstijo spori, posebno doma in s partnerjem. Zagotovo pogrešate več razvedrila.

  ON:
  Ukvarjate se z nečim, kar je že zastarelo. Zadevo preveč pogrevate, namesto da bi jo pustili za seboj. Vse skupaj se bo rešilo le, če se boste pravočasno otresli predsodkov.

   

  ONA:
  Tokrat se vse razpleta po vaših željah, tako v ljubezni kot tudi na delovnem področju. Draga oseba vam bo naklonjena, a vsekakor popazite na besede. Učenje vam gre dobro.

  ON:
  Včasih se s spontanim nastopom doseže več kot z dolgim premišljevanjem, zato tega ne počnite predolgo. Pričakujte odgovor na vašo prošnjo in pripravite se na naslednje korake.

   

  ONA:
  Nekdo vas preveč obremenjuje s svojimi opazkami, tudi okoli stvari, ki bi jih najraje pustili na stranskem tiru. Vseeno bosta imela veliko različnih tem, o katerih lahko debatirata in se še dogovorita.

  ON:
  Vsako predolgo razmišljanje vam le škodi, vendar nič vas ne spodbuja, da bi se podali v akcijo. Morda se še sprašujete, ali je nekdo povsem iskren z vami. Že to, da se sprašujete, pomeni, da nekaj ni tako, kot bi bilo treba.

   
       

  ONA:
  Nekdo vas vznemirja s svojimi opazkami, a ugotavljate, da si vse skupaj ne zasluži toliko pozornosti. Vsekakor poskusite storiti kaj več glede vprašanja, kjer dejansko imate zadnjo besedo.

  ON:
  V ljubezni vas ogreva zanimiv pogovor, vendar vsekakor počakajte, preden boste kar koli odgovorili. Neka novica vas bo spravila pokonci. Imeli boste veliko zamisli, a uresničevati jih morate počasi, eno po eno.

   

  ONA:
  Bodite previdni, posebno na pomembnih srečanjih, kjer bo veliko govora o vaših prihodnjih načrtih. Ne prepuščajte se čustvom glede stvari, ki bi jih morali opraviti nepristransko.

  ON:
  Čeprav je nedelja, vseeno razmišljate o praktičnih, tudi delovnih zadevah. Na nekaj odgovorov sicer še čakate, tudi v krogu prijateljev, posebno če je to povezano tudi z delom.

   

  ONA:
  Končno boste dobili nekaj konkretnih odgovorov. Nekako ste že slutili, da boste počasi prišli do svojega. Tudi v ljubezni se dogaja več, celo z nekom, ki vam značajsko ni preveč podoben, toda zanimata se za iste stvari.

  ON:
  Ugodni planeti vam ob začetku meseca pomagajo, da vse končate po svojih željah. Ostane vam še, da se dogovorite okoli tega, kdaj in s kom se boste odpravili na pot.

   

  ONA:
  V družini boste ponudili rešitev, ki bo sprejemljiva za vse. Pokazali boste, da ste v odločilnih trenutkih izredno spretni. Pri drugem, posebno v ljubezni, pa morda delate celo začetniške napake.

  ON:
  Radi se prepuščate naključjem, a tokrat se vam priporoča nekaj več previdnosti, posebno če je vpleten še nekdo iz družine ali gre tudi za večje stroške. Popazite na svoje besede.  Natisni        Priporoči


 • Kazalo
  " "