Dnevni horoskop
Horoskop velja za 22. 6. 2018
     
link

ONA:
V ljubezni se dogaja nekaj, kar vam bo končno resnično pospešilo utrip. Znašli se boste v nekoliko nenavadnem položaju. Glede dela premislite o tem, koga lahko zaprosite za pomoč in nasvet.

ON:
Pozabite na stare taktike, zdaj bo vse drugače, tudi ob srečanjih z istimi osebami. Nekomu ne zaupate, čeprav še ni jasnih dokazov za tisto, v kar ste posumili. Le čakate, kdaj in kje se bo zalomilo, ob tem pa izgubljate dragoceno energijo.

  link

ONA:
V ljubezni se dogaja nekaj, česar niste predvidevali. Po navadi vas je strah pred nepričakovanimi novostmi. Prav zato bo zanimivo, kako se boste tokrat odzvali, morda manj odločno kot po navadi.

ON:
Na delu pokažite več izvirnosti. Premislite, kaj se kuha in kako bi se lahko odzvali. Ob srečanju z osebo iz preteklosti se uprite želji, da bi se vrnili na staro.

  link

ONA:
Številni so vam naklonjeni in zato jih boste pridobili za svoje ideje, tudi brez pretiranega napora. To je odličen predpogoj, da zgradite kaj novega: lahko ste ambicioznejši kot doslej.

ON:
Hitro boste opravili največji del poslov. Marsikaj boste premagali z duhovitostjo in optimizmom. Dobili boste odgovor oziroma novo možnost tudi glede krajšega potovanja ali počitnic.

  link

ONA:
Pazite s tistimi, ki do zdaj niso bili preveč zanesljivi. Bodite pazljivejši in na koncu boste prišli do resnice. V ljubezenskih odnosih morda preveč čakate, kar pa zagotovo ni prava pot do uspeha.

ON:
Ob pogovoru imate občutek, da vam niso razkrili vsega. Radi bi, da bi stvari potekale hitreje, iskreneje in ob jasnih argumentih, posebno v odnosu s starejšo ali nadrejeno osebo.

 
     
link

ONA:
Luna, kraljica toplih čustev, vam odpira zanimive poti. Zavedli se boste, kako pomembna je nedavna izkušnja z novim znancem. V ljubezni osvajate, želite si pozornost in tudi deležni je boste.

ON:
Ljubezen spet ubira lepe poti, tokrat pa boste vsekakor bolj sproščeni. V vaši okolici je oseba, ki vas prijetno vznemirja. Pazite le, če se vse skupaj dogaja v delovnem krogu.

  link

ONA:
Za zdaj bo največ pozitivnega glede dela in denarja, napredovali boste. Pazite na zdravje, spet se preveč izčrpate, zato se določenim prijetnejšim načrtom nikakor ne morete posvetiti do konca.

ON:
Dopoldne boste dokaj uspešni, potem si lahko privoščite krajši premor. Tudi dragocene trenutke prostega časa boste nekako izkoristili za zbiranje novih in koristnih informacij.

  link

ONA:
Ne odnehajte, napočil je vaš trenutek. Začetek tedna je bil težek, zato pa je nadaljevanje toliko zanimivejše. Nekaj novega bo, posebno v karieri in glede potovanj.

ON:
Izvirni ste in imate veliko sreče, tudi na potovanjih. Pozitivna naravnanost se obrestuje. Vezani boste nekoliko bolj raztreseni, zato previdno z mlajšimi, ki vas bodo zlahka pepričali, tudi v domačem krogu.

  link

ONA:
Izberite prave besede in nikar ne bodite zaletavi, čeprav ste pripravljeni prevzeti pobudo. Bodite pozornejši na vse podrobnosti. Tako se boste izognili morebitnim nesporazumom.

ON:
Pri poslih boste v nekaj urah dosegli največ, potem si lahko oddahnete. Bodite predani, pokažite čustva. Ne umikajte se, temveč prebujenim željam pustite prosto pot.

 
     
link

ONA:
Vse se razpleta na pravi način, čeprav počasi. Tudi v ljubezni in v prijateljstvu lahko pričakujete presenečenja, posebno po sporočilu, ki bo pomenilo pravo prelomnico v odnosu.

ON:
Ne bo časa za premor, kar je stanje, v katerem ste najbolj iznajdljivi. Vsekakor pa je mogoče, da prenovite stike in dobite kaj novega. Odpravite se na pot.

  link

ONA:
Presenetilo vas bo nekaj dogodkov v domačem krogu. Še bolj zato, ker ste nameravali urediti stare nesporazume. Ne morete pa spet poteptati svojih želja. Vsekakor nujno potrebujete več miru.

ON:
Fizično boste šibkejši, zato več počivajte in se ne jezite na tiste, ki vas nenehno vlečejo za rokav in kaj sprašujejo. Niste najbolje pripravljeni, marsikoga in marsikaj morate tudi zavrniti.

  link

ONA:
S samozavestjo boste dosegli to, po čemer hrepenite. Marsikoga boste pustili brez besed, vaš vpliv bo očiten. Zanimivo bo z moškim, ki je do zdaj kar močno vplival na vas, tokrat pa bo drugače.

ON:
Ne boste imeli težav z ustvarjalnostjo. Večkrat boste tako rekoč iz ničesar ustvarili nekaj izredno zanimivega. V ljubezni dobro premislite, kaj in koga si resnično želite, potem pa preidite k dejanjem.

 

ONA:
Nameravali boste zapraviti nekaj več, čeprav se boste pravočasno ustavili. Na delu ni preveč posluha za vaše želje in potrebe, še manj pa za morebitne čustvene izbruhe, zato pozor!

ON:
Nekdo vam bo govoril le o sebi in svojih opravkih, morali ga boste pravočasno ustaviti. Tudi prijateljica vas bega z nenavadnim predlogom. Držite se prvotne odločitve.

link
Izbor
Kazalo