Dnevni horoskop
Horoskop velja za 28. 3. 2017
     
link

ONA:
Dovolj samostojni ste, da nekaj opravite brez pomoči. Potem bo še čas za srečanje, na katero se vseeno ne pripravljajte vnaprej. Naj vse steče spontano, na podlagi prvega občutka!

ON:
Usmerjate se večinoma na praktično plat poslov. Zanima vas le končni izid in predvsem denarna nagrada. V ljubezni boste bolj sproščeni z osebo, ki je dovolj močnega in odkritega temperamenta.

  link

ONA:
Ne boste najbolje pripravljeni, čeprav dobro veste, da se določenim stvarem ne morete izogniti. Ni pravi trenutek čas za ljubezenska pogajanja. Preveč ste enostranski, vaša prva ocena bo napačna.

ON:
Pri poslih lahko tudi nekoliko tvegate ali pa si poiščete pomoč pravnika ali ekonomista. Le pazite in ne mešajte poslovnega sodelovanja s prijateljskimi odnosi. Pokažite več odločnosti.

  link

ONA:
Tokrat boste odgovorili z izbranimi besedami in dosegli nekaj pomembnih točk tudi pri nadrejenem. Le v srčnih odnosih vas še vedno spremlja nekaj napetosti glede nikdar razvozlanega vprašanja.

ON:
Pazite, da vas nekaj besed ne bi zavedlo k napačnim sklepom. Iztirilo vas bo predvsem zato, ker ste upali, da se vam ne bo treba vedno vračati na stare teme. V ljubezni pokažite več zrelosti.

  link

ONA:
Nekdo vas bo prepričeval, toda vseeno se počasi umikate in že iščete drugačen izhod. Pazite pri delu, saj vam utegne ponagajati le površnost. Obenem nikar ne zapravljajte čez meje svojih zmogljivosti.

ON:
Niste najbolj razpoloženi za delo, čeprav določene stvari opravljate brez posebnega truda. Po navadi ste se zmožni ukvarjati z več stvarmi hkrati, toda tokrat vas nekaj vseeno zavira.

 
     
link

ONA:
Dobri odnosi z nekom, ki je dokaj zadržan in se vam le redko oglaša, obetajo zanimivo sodelovanje ali druženje. Nekaj vam bo uspelo navidezno po naključju, čeprav dobro veste, kolikor truda in čakanja je za tem.

ON:
Prijetno vam bo, posebno v družbi mlajših ter s starim znancem, ki dobro ve, kako razmišljate. Lahko se natančno dogovorita, kdo bo kaj opravljal. Ne pozabite na načrte glede potovanja ali selitve.

  link

ONA:
V končnici meseca ste prevečkrat obremenjeni z zadevami, ki jih ne morete izpolniti v krajšem časovnem obdobju. Slišali boste marsikaj novega, toda ne razkrijte vsega, kar ste izvedeli. Počakajte, da vas nekdo prvi poišče.

ON:
Ljubezen bo še enkrat v senci. Najprej pretiravate, potem vas še čudi, zakaj se ponavljajo določene nevšečnosti. Pazite z znancem, ki ni povsem iskren. Slutite, da tokrat ne moreta najti skupnih točk.

  link

ONA:
Ne marate občutka, da na vas pritiskajo ali vas nadzorujejo. Morda vas zaenkrat preprosto ne zanima, da bi prenovili neko razmerje. Kmalu bo obratno, zato se pravočasno pripravite!

ON:
Z Luno v nasprotju pričakujte še nekaj nesporazumov, posebno z nežnejšim spolom. Nič pretresljivega, toda vseeno ugotavljate, da se morate bolj natančno posvetiti tudi poslovnim načrtom in zadevam.

  link

ONA:
Bodite čim bolj izvirni, posebno če ste glede nečesa prehitro odnehali in večkrat tako odločitev obžalovali. V ljubezni se prav tako obotavljate! Ni razlogov, da bi se zapirali med štiri stene.

ON:
Nekaj vas bo sprva nekoliko iztirilo, potem boste hitro spregledali in našli neki zasilni izhod. Pazite na zdravje, ne morete biti odgovorni za vse, saj je to preveliko breme. Potrebujete več sprostitve.

 
     
link

ONA:
Nekdo vam bo izkazal svojo vdanost in naklonjenost. Priznati si morate, da vam še kako ugaja prijetna sprememba v vajinih odnosih, posebno ker ste dolgo čakali na pravo priložnost, ki vas bo prepričala.

ON:
Nekomu boste odgovorili tako, kot se spodobi. To bo le korak naprej glede urejanja zadev. Dragi osebi namenite več časa in potrpežljivosti. Glede službe bo nekaj novosti, ki pa še niso potrjene.

  link

ONA:
Ne bodite preveč usmerjeni na eno in isto, saj ni nikakršnih razlogov, da bi se oklepali enih in istih navad. Na vse poglejte širše, saj se vam obeta enkratna priložnost, da dobite nekaj novega.

ON:
Danes se boste vsem svojim opravkom posvetili lažje, hitreje in brez zadržkov. Ob tem bi morali najti več časa tudi za romantiko, na katero prepogosto pozabljate. Omislite si vsaj krajšo pot.

  link

ONA:
Morebitni zapleti se tokrat rešujejo nekako spontano, ne da bi se preveč trudili. Vsekakor se lahko dogovorite z nekom, ki očitno že komaj čaka na srečanje z vami in na še eno priložnost.

ON:
Delo vas ne obremenjuje preveč, ker že veste, da boste imeli zadnjo besedo. Proti večeru boste razpoloženi za srčna in prijateljska srečanja. To je nekaj, kar dejansko pogrešate, saj vam omogoča pravo sprostitev.

 

ONA:
Obeta se nekaj novic glede poslov in denarja. Vsekakor se držite svojega, tistega, kar že dobro poznate. Pokažite, da ne boste zlepa popustili. V ljubezni boste mirnejši s kozorogom ali bikom.

ON:
Ne odpravljate se na pot ali novim opravkom naproti, če niste končali nečesa iz preteklosti. V nasprotnem primeru bo ostal slab občutek, da se boste morali vedno znova vračati na staro. Prav tako pazite z denarjem.

link
Kazalo