Dnevni horoskop
Horoskop velja za 17. 1. 2017
     
link

ONA:
Spet se preveč zatekate v preteklost in določene razvade ter se zato znova zapletate. Vsaj s prijatelji in mlajšimi bodite čim bolj razumevajoči. Pustite jim do besede, sicer bo preveč izgubljanja časa ob prerekanju.

ON:
Ne govorite preveč o svojih načrtih, posebno glede stvari, ki jih boste začeli opravljati prav kmalu. Zagotovo je kar nekaj podrobnosti, ki čakajo na ureditev. Pazite na zdravje, napetost se kopiči okoli želodca.

  link

ONA:
Slišali boste nekaj, kar vas bo prebudilo in spravilo k novim razmišljanjem, posebno glede morebitnega potovanja ali spremembe naslova. Vse skupaj prihaja nepričakovano. Tudi v ljubezni se obeta pravi ognjemet!

ON:
Z ugodno Luno vas prijetno presenečajo vzpodbudne novice, tudi od daleč. Tudi ljubezen pripravlja presenečenja. Naenkrat boste ugotovili, kam pes taco moli, zato boste tudi veliko bolj sproščeni.

  link

ONA:
Tudi danes morda preveč prehitevate dogodke in razmišljate o prihodnosti, namesto da bi se sprostili. Umaknite se pred zahtevami vseh, ki vam nočejo prisluhniti ali vas podpreti.

ON:
Za marsikaj vas je skrbelo po nepotrebnem. Vsaj dopoldne ostanite zbrani, ne dovolite, da bi vas spravila iz tira prav vsaka malenkost. Lahko si počasi obetate boljši zaslužek.

  link

ONA:
Vse bo dobro, če boste odkriti in brez predsodkov. Želja se vam bo izpolnila, tokrat ne le po naključju. Pomagal vam bo nekdo, ki pogosto potuje. Najbolje se boste ujeli z značaji, ki so odkriti in optimistični.

ON:
Uspelo vam bo vzeti si nekaj časa za romantiko in potovanja. Tudi glede dela združite prijetno s koristnim. Imate dober načrt, le bodite čim bolj spontani in pokažite optimizem ter pogum.

 
     
link

ONA:
Imate dovolj časa, da se dogovorite tako v službi kot glede domačih zadev. Morda vas ovira le preveliko navezovanje na eno in isto ali pa zapravljate čas za ugibanje, kaj si misli druga stran.

ON:
Naenkrat vam nič ne gre od rok tako kot nekoč. Iščete nove možnosti. Bodite pozornejši z nekom, ki je vsekakor izredno občutljiv. Še vedno nista enako naravnana, toda izboljšanje je še vedno možno.

  link

ONA:
Med prijatelji boste končno našli skupni jezik, posebno z mlajšimi. Z nekom vam bo posebno zanimivo in že dopoldne se bosta menila okoli potovanja ali športnih dejavnosti.

ON:
Nekaj se premika, in sicer v pozitivno smer. Zadovoljni boste. Planeti vam omogočajo, da lažje ocenite ljudi. V ljubezni presenetite z nekoliko drznejšo potezo, z Luno v znaku imate sijajno priložnost!

  link

ONA:
Počasi odpravljate težave z zdravjem. Ostane še nekaj podrobnosti tudi glede dela, kjer morate sodelovati z najrazličnejšimi značaji. S preveč posestniškimi ljudmi zagotovo nimate dovolj potrpljenja.

ON:
To, kar ste nekoč preložili, morate zdaj opraviti vse naenkrat. Spomnite se, da se mnogo stvari vrača v dobrem ali slabem. Motijo vas tisti, ki sicer le veliko govorijo ali celo narekujejo, vi pa si želite spoštovati le lastni tempo.

  link

ONA:
Uspešni boste, to ugotavljate tudi po dobrih odzivih. Razpoloženi ste za avanture, privoščite si kakšno glede izleta ali športa. Le v ljubezni bi morali ostati na trdnih tleh, posebno če se razmerje razvija iz prijateljstva.

ON:
Dobra poslovna poteza se vam bo obrestovala. Pokazali boste nekaj več tankočutnosti in posluha za druge. Tokrat se lahko spletejo izredno pomembne vezi, nekaj, kar bo zaznamovalo nadaljevanje zime.

 
     
link

ONA:
Nekako počasni ste, izgubljate čas za stvari, ki morda nimajo bistvenega vpliva. V resnici pa ne veste, kako naprej, zato se spomnite, kako ste se podobnih zadev že lotevali.

ON:
Nekaj se bo odvijalo povsem drugače, kot ste sploh predvidevali. Morda boste dopoldne ostali kar brez besed, toda to bo le trenutno zatišje. Višek napetosti sprostite ob športu.

  link

ONA:
Na srčnem področju se vas bo spomnil nekdo iz preteklosti. Razplet bo zanimiv. Optimizem se vam vsekakor obrestuje, čeprav boste morda povedali vse naenkrat. Tudi odpornost se krepi.

ON:
Neko razmerje se razvija in lahko bo preraslo v več, toda potrebujete še nekaj časa. Pri delu boste zagnani, načrt ima dobre temelje in le od vas bo odvisno, ali boste nadaljevali.

  link

ONA:
Nekoliko manj samozavestni boste, pričakujete, da vas drugi iščejo in razvajajo. To je v tem trenutku nemogoče, zato omejite svoje težnje in se osredotočite na nekaj, kar je odvisno le od vas to je študij.

ON:
Nekoliko zmedeni boste, pričakovali ste, da se nekaj zgodi veliko prej, kot je to v resnici možno, zato boste vedno bolj živčni. Pazite, da se ne bi preveč priklonili drugim ter na neki način podredili.

 

ONA:
Usoda vas preizkuša, toda ne ozirajte se preveč. Vse se lahko uredi, ne zapletajte. V ljubezni se vam nikakor ne obrestuje vaša obotavljivost. Zato čim prej od besed k dejanjem!

ON:
Točno veste, kaj kaže storiti, toda vseeno se prepuščate drugim. Pazite, komu boste zaupali. Posebno zato, ker bo še nekaj napetosti v zvezi z denarjem ali pomembnim delovnim projektom.

link
Kazalo