Dnevni horoskop
Horoskop velja za 21. 9. 2017
     
link

ONA:
Izognite se napaki, da se s stvarmi ukvarjate popolnoma enako kot po navadi. Marsikaj je medtem dobilo drugačne odtenke. V ljubezni niste preveč optimistični, tokrat pa predvsem nočete popustiti.

ON:
Presenetili vas bodo z vprašanji, ki ste se jim nameravali nekako izogniti. Zavedate se, da vaša moč počasi peša. Zdaj bi morali pogledati resnici v oči ter sprejeti nekaj, kar je očitno nujno.

  link

ONA:
Na čustvenem področju se boste zavedli svoje moči in vpliva in tako se boste borili za nekaj pomembnega. Nekdo vam bo izredno naklonjen. Dogovorila se bosta glede skupne dejavnosti ali potovanja.

ON:
Dan se začenja z nekaj več obveznostmi, potrudili se boste po najboljših močeh. Vsekakor se držite prevejenih metod. Potem se boste znebili bremena in lažje zadihali.

  link

ONA:
Pri vnovičnem srečanju boste ugotovili, da vam je nekdo veliko bolj všeč, kot ste si predstavljali. Okoliščine so se očitno spremenile, tokrat v pozitivnem smislu. Pravzaprav se bosta nepričakovano zapletla v zanimiv pogovor.

ON:
Vaše srce je že prikimalo neki dejavnosti ali zanimivi osebi, toda potrebujete še nekaj časa za priznanje ter za to, da popustite. Posebno vas privlačijo levi, tehtnice ter vodnarji. Odpravite se na pot.

  link

ONA:
Zanašajte se le na to, kar vam pripoveduje razum. Le tako ne bo več neprijetnega občutka, da bi vam utegnilo spodleteti. V službi se pravočasno dogovorite glede novih nalog ter predvsem glede tega, kako bodo ovrednotene.

ON:
Še naprej bi radi premišljevali o prijetnih dogodkih, toda nikar ne izgubljajte dragocenega časa. V službi pazite na števila in datume, s partnerko pa bodite odločnejši.

 
     
link

ONA:
Spet se vračate na isto temo in vprašanje, ki ga nikoli niste rešili do konca. Poskusite znova, le tako se vam bo odvalil velik kamen s srca. S partnerjem ali prijateljem bosta našla skupni jezik.

ON:
Pod vplivom novih dogodkov v karieri boste začeli intenzivneje razmišljati o tem, kako bi lahko izboljšali svoje finančno stanje. V ljubezni se nočete igrati, tokrat bi se radi dokončno dogovorili.

  link

ONA:
Nečesa se boste spomnili le bežno, zato boste prehitro sklepali, ne da bi upoštevali vse, kar je pomembno. To je nekaj, kar se vam v zadnjih časih ponavlja. Pazite vsaj glede dogovorov, pri katerih je natačnost bistvena.

ON:
Niste dovolj močni, da bi se uprli določenim zadevam. Zato boste pogosteje kot sicer pripravljeni na prepir, tudi okoli malenkosti. Ljubezen ni tako daleč, čeprav ste spet nekoliko zadržani.

  link

ONA:
Popoldne se bo vaše počutje občutno izboljšalo. Očitno je, da kdor čaka, dočaka. Tudi za vas velja ta pregovor, posebno če se boste čim prej odpravili v prijetno družbo.

ON:
Nečemu morda niste pripisali pravega pomena, izkazalo se bo, da gre za zanimiv in obetaven cilj. Od partnerke, sorodnice ali prijateljice boste dobili odgovor, ki vas bo pomiril.

  link

ONA:
Nekdo ne bo preveč navdušen nad vašimi izjavami in tokrat se dejansko ne moreta dogovoriti. Preprosto gre za nasprotujoče si interese. Motilo vas bo tudi dejstvo, da niste v središču pozornosti.

ON:
Nekaj vam ni po godu. Poklicali vas bodo v trenutku, ko boste najmanj razpoloženi za pogovor. Vsekakor se potrudite vsaj okoli nujnega kompromisa ter dogovora.

 
     
link

ONA:
Kaže, kot da bi se obotavljali, v resnici pa se le sprašujete, kako bi lahko obenem rešili nekaj družinskih in službenih zadev. Nečesa očitno še niste pozabili, čeprav kažete drugačen obraz. V resnici ste dokaj zbrani.

ON:
Imate dovolj energije tudi za nekaj dodatnega. Lahko pokažete, kaj veljate! Na čustvenem področju je napočil trenutek, da predlagate kaj novega, saj ste se zadnje čase pogosto zapirali.

  link

ONA:
Pri vseh poslih bodite pazljivejši, posebno glede komunikacije s tistimi, ki še lahko odločajo. Le tako ne bo nesporazumov ali slabe volje. Doma se morate potruditi po najboljših močeh, da bi preprosto ohranili mir.

ON:
Tako doma kot s partnerko ali prijateljico je najbolje, da se zaenkrat izogibate pogovorom o težjih temah. Sprejeti morate tudi nekaj, o čemer niste še povsem prepričani. Ostanite na preži.

  link

ONA:
Od partnerja ali prijatelja boste slišali nekaj, kar vas nikakor ne bo pustilo ravnodušnih. Odgovorite na podlagi občutka, saj vse skupaj zadeva nekaj, kar vam je izredno pri srcu.

ON:
Pri nekem opravku bi lahko dosegli zavidanja vredne uspehe, čeprav še vedno dvomite o svojih sposobnostih. V ljubezni se ne morete sprostiti, nekdo se vam prepogosto vrača v misli.

 

ONA:
Dopoldne se ne boste razumeli z nekom, ki vam vendarle ni podoben. Na začetku ste dovolili, da vam narekuje stvari, ki vam niso preveč všeč. Pazite na zdravje, ponavljajo se težave, ki jih povzročate z razvadami.

ON:
Otresite se črnih misli in storite nekaj več, posebno v ljubezenskih odnosih. Vaša nepopustljivost je včasih jama, ki si jo sami kopljete! Odpornost je nekoliko slabša, napetost se kopiči okoli želodca.

link
Kazalo