Čokolado stopimo na 45 °C. Nato jo ohladimo do kristalizacije na 32 °C. S čokolado napolnimo model za čokoladne tablice in po vrhu posujemo ščepec solnega cveta.
Na koncu še popolnoma ohladimo in odstranimo iz modela za čokoladne tablice.
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Sestavine: 250 g prave temne čokolade s 54 % kakava, nekaj solnega cveta.
Čokolado stopimo na 45 °C. Nato jo ohladimo do kristalizacije na 32 °C. S čokolado napolnimo model za čokoladne tablice in po vrhu posujemo ščepec solnega cveta.
Na koncu še popolnoma ohladimo in odstranimo iz modela za čokoladne tablice.
Recept, ki sta ga pripravila Mojca Mavec in Boštjan Palčič
Neveljaven email naslov
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje