Lososa položimo na krožnik, dodamo kapre, maslo in na kocke zrezano jesensko sadje. Pokapljamo z olivnim oljem ter popopramo in posolimo.
dobrojutro.rtvslo.si
Postrežemo s toplim popečenim kruhom.
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Sestavine: 250 g dimljenega lososa, 100 g masla, 30 g kapr, 1 jabolko, 1 hruška, 50 g buče, olivno olje, sol, poper.
Lososa položimo na krožnik, dodamo kapre, maslo in na kocke zrezano jesensko sadje. Pokapljamo z olivnim oljem ter popopramo in posolimo.
Postrežemo s toplim popečenim kruhom.
Recept, ki sta ga pripravila Mojca Mavec in Boštjan Palčič
Neveljaven email naslov
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje