Hrana in pijača
()
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 2.5 od 4 glasov Ocenite to novico!
Krap
K ribam spada tudi zelenjava.

Dodaj v

Krap, pečen v pečici

Ste ljubitelj rib?
4. februar 2018 ob 11:16
Ljubljana - MMC RTV SLO

Sestavine: 1 krap, težek okoli 90 dag, sol, 3 stroki česna, šopek peteršilja, olje za peko.

Krapa očistimo, splaknemo pod tekočo vodo, osušimo, osolimo, natremo s sesekljanim ali strtim česnom in drobno narezanim peteršiljem ter ga pol ure pustimo pokritega v hladilniku.

Ribo nato položimo v naoljen pekač in postavimo v pečico, ki smo jo predtem ogreli na 180 stopinj Celzija. Pečemo 45–50 minut. Med pečenjem krapa enkrat obrnemo.

Prijavi napako
Komentarji
Ta novica trenutno še nima komentarjev.
Hrana in pijača
link
Breskve v rdečem vinu z ribezom
19. avgust 2018 ob 10:13 Sestavine: 8 zrelih breskev, 3 dl rdečega vina, 30 dag ribeza, limonina lupinica, 10 dag rjavega sladkorja, cimet. Breskve operemo, po želji olupimo, izkoščičimo in narežemo.
Več novic ...
Kazalo