Hrana in pijača
()
paradižnik
Pravo poletno kosilo. Foto: Dobro jutro

Dodaj v

Nadevani paradižniki s testeninami po genovsko

Recept za štiri lačna usta
7. avgust 2018 ob 09:16
Ljubljana - MMC RTV SLO

Potrebujemo: 8 paradižnikov, 280 g špagetov, 200 g bazilike, 50 g pinjol, 50 g parmezana, sol, olivno olje.

Paradižnike na vrhu odrežemo in izdolbemo notranjost, jih posolimo, obrnemo in pustimo, da izpustijo odvečno tekočino. Medtem v blenderju zmešamo 150 g bazilike, pinjole, parmezan in oljčno olje.

Več receptov na:
www.dobrojutro.rtvslo.si

.
Nastalo zmes pomešamo s kuhanimi in ohlajenimi testeninami. Vse skupaj nadevamo v paradižnik in postrežemo.

Sa. J., recept Tomaža Bevčiča (oddaja Dobro jutro)
Prijavi napako
Komentarji
Ta novica trenutno še nima komentarjev.
Kazalo