Na oljčnem olju na kratko popečemo narezan česen in dodamo zelenje redkvic ter podušimo. Dodamo sol in poper. Sir za žar z obeh strani popečemo na oljčnem olju. Solimo.
Na istem olju popečemo narezane redkvice in sezamovo seme ter solimo. V primerni posodi iz beljakov stepemo trd sneg, solimo in rahlo vmešamo kislo smetano, nasekljan drobnjak ter škrob. Na koncu vmešamo še stepene rumenjake.
V namaščen pekač najprej položimo sir, nanj naložimo podušeno zelenje redkvic, popečene redkvice s sezamom in vse prelijemo z zmesjo iz jajc. Pečemo kratko na 180 °C do zlato rumene barve. Postrežemo s solato.
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje