Hrana in pijača
()
Recept dneva
Na koncu dodamo še malo jabolčnega kisa. Foto: Dobro jutro

Dodaj v

Obara z žganci

Krepka jesenska jed
8. november 2016 ob 16:35
Ljubljana - MMC RTV SLO

Sestavine: mast, čebula, 2 korenčka, 2 krompirja, pest graha, 2 piščančji bedri, sol, poper, mleta rdeča paprika, strok česna, majaron, lovor, šetraj, jabolčni kis.

Na masti prepražimo sesekljano čebulo in na majhne koščke narezano meso. Hkrati nasekljamo zelenjavo in jo kuhamo v vodi. Ko sta čebula in meso dobro prepražena, dodamo vodo z zelenjavo in vse začimbe.


Več receptov na:
dobrojutro.rtvslo.si

.

Na koncu dodamo še malo jabolčnega kisa. Po 25 minutah jed odstavimo z ognja in serviramo.

Sa. J., Recept zmagovalnega para FS "Grof Blagaj" (oddaja Dobro jutro)
Prijavi napako
Komentarji
Ta novica trenutno še nima komentarjev.
Kuharski recepti - Seznam enol ...
link
Koleraba s prekajenim mesom
29. september 2018 ob 09:31 Sestavine: 75 dag rumene kolerabe, 40 dag prekajenega svinjskega mesa, 4 žlice olja, 1 žlica sesekljane čebule, sol, poper, peteršilj. Kolerabo olupimo, narežemo na lističe ali jo naribamo.
Več novic ...
Hrana in pijača
link
Rekordna cena za beli tartuf – kupec zanj odštel 85.000 evrov
6
12. november 2018 ob 14:17 Na dražbi tartufov v italijanskem mestu Alba v bližini Torina so za 850-gramski gomolj belega tartufa iztržili rekordno ceno. Anonimni kupec iz Hongkonga je zanj odštel kar 85.000 evrov.
Več novic ...
Kazalo