Hrana in pijača
()
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 3.0 od 2 glasov Ocenite to novico!
Recept dneva
Na koncu dodamo še malo jabolčnega kisa. Foto: Dobro jutro

Dodaj v

Obara z žganci

Krepka jesenska jed
8. november 2016 ob 16:35
Ljubljana - MMC RTV SLO

Sestavine: mast, čebula, 2 korenčka, 2 krompirja, pest graha, 2 piščančji bedri, sol, poper, mleta rdeča paprika, strok česna, majaron, lovor, šetraj, jabolčni kis.

Na masti prepražimo sesekljano čebulo in na majhne koščke narezano meso. Hkrati nasekljamo zelenjavo in jo kuhamo v vodi. Ko sta čebula in meso dobro prepražena, dodamo vodo z zelenjavo in vse začimbe.


Več receptov na:
dobrojutro.rtvslo.si

.

Na koncu dodamo še malo jabolčnega kisa. Po 25 minutah jed odstavimo z ognja in serviramo.

Sa. J., Recept zmagovalnega para FS "Grof Blagaj" (oddaja Dobro jutro)
Prijavi napako
Komentarji
Ta novica trenutno še nima komentarjev.
Kuharski recepti - Seznam enol ...
link
Gobov ješprenj s porom
1
13. februar 2018 ob 13:07 Sestavine: 20 dag ješprenja, 60 dag svežih gob (jurčki, lisičke ...), 3 žlice olivnega olja, 2 pora, 2 dag masla, peteršilj, sol, poper.
Več novic ...
Hrana in pijača
link
Krompirjeva solata z briejem
20. avgust 2018 ob 09:02 Sestavine: 70 dag drobnejšega krompirja, 1 šopek mlade čebulice, 20 dag brieja, suho belo vino, kis, olivno olje, šopek drobnjaka, sol, poper. Krompir operemo in skuhamo v olupkih v osoljeni vodi.
Več novic ...
Kazalo