Polovički paprike na hitro popečemo in jih uporabimo za trup jadrnice. Medtem skuhamo olupljen sladek krompir v kosih (približno 10 minut). Ko je skuhan, ga skupaj s kislo smetano zmešamo v pire, dodamo sol in poper ter rdeč čili, da dosežemo rahlo pikanten okus.
Pire krompir naložimo v trup jadrnice oz. polovico paprike. Iz drugih surovih polovičk paprike naredimo jadra in jih pokončno postavimo v pire, da dobimo videz jadrnice. Fileja orade na obeh straneh hitro popečemo v ponvi ali posodi za žar.
V drugi posodi zamešamo paradižnik, narezan na kocke, olivno olje, sesekljan peteršilj in limonin sok ter rdeč ali črn poper po želji. Ko so fileji pečeni, nanje damo omako iz paradižnika.
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje