Hrana in pijača
()
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 5.0 od 1 glasov Ocenite to novico!
Polenta z ostrigarji in čebulo
Prepražene ostrigarje postrežemo skupaj s polento.

Dodaj v

Polenta z ostrigarji in čebulo

Ostrigarje pražimo približno deset minut
14. november 2017 ob 08:33
Ljubljana - MMC RTV SLO

Sestavine: 25 dag polente za hitro pripravo, maslo, 70 dag ostrigarjev, 2 čebuli, 3 žlice kisle smetane, šopek drobnjaka, olivno olje, sol, poper.

Polento pripravimo po navodilu na embalaži in jo zabelimo s koščkom masla. Ostrigarje dobro očistimo in narežemo na kose. Čebuli olupimo in narežemo na kolesca.

Na malo olja popražimo čebulo. Dodamo ostrigarje in na šibkem ognju pražimo približno deset minut. Začinimo jih s soljo in poprom ter vmešamo smetano.

Postrežemo s polento in jed potresemo z nasekljanim drobnjakom.

Prijavi napako
Komentarji
Ta novica trenutno še nima komentarjev.
Kuharski recepti - Seznam gobj ...
link
Narastek z mešanimi gobami
1
22. januar 2018 ob 08:54 Sestavine: 30 dag gob, 4 jajca, mlada čebula, malo narezanega peteršilja, 10 dag masla, 3 žlice moke, 3 dl mleka. Gobe očistimo in narežemo na tanke rezine.
Več novic ...
Hrana in pijača
Kazalo