Za pripravo radičeve marmelade radič skuhamo z malo vode in sladkorja ter sokom ene limone, Kuhamo toliko časa, da nastane marmelada.
Za panakoto smetano zavremo, dodamo pripravljeno marmelado in vaniljev strok ter kuhamo eno uro na nizki temperaturi. Na koncu dodamo tri liste želatine, dobro premešano in nalijemo v primerne modelčke in ohladimo.
Vsako sredo v oddaji Dobro jutro. Več receptov na: dobrojutro.rtvslo.si
V mleku kuhan fižol pomočimo v stopljeno čokolado in ohladimo.
Na krožnik z vaniljevo kremo narišemo luno in jo potresemo z zdrobljenim čokoladnim biskvitom. Dodamo fižol in na sredino položimo panakoto.
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje