Hrana in pijača
()
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 5.0 od 8 glasov Ocenite to novico!
false
Špagete začinimo s poprom, česnom in parmezanom. Foto: freedigitalphotos.net

Dodaj v

Špageti z rukolo in paradižnikom

Za gurmane
20. januar 2018 ob 09:44
Ljubljana - MMC RTV SLO


Sestavine: 40 dag špagetov, 10 dag rukole, 10 dag v olju vloženih suhih paradižnikov, 2 stroka česna, 5 žlic olivnega olja, parmezan, sol, poper.

Špagete skuhamo v osoljenem kropu in jih odcedimo. Rukolo očistimo, operemo in osušimo. Suhe paradižnike odcedimo, olje pa prestrežemo.

Paradižnike nato nasekljamo. Rukolo, česen, paradižnike, olivno olje in štiri žlice olja, v katerem so bili vloženi paradižniki, zmeljemo v mešalniku.

Vmešamo nariban parmezan, dosolimo in popramo ter zmešamo s špageti.

Prijavi napako
Komentarji
Ta novica trenutno še nima komentarjev.
Kazalo