Iz sveta znanih
slice
Foto: Eltonovih 70: Toliko si star, kot se počutiš znotraj
Zabava v čast jubileju, 27. marec 2017 ob 16:16 Legendarni glasbenik Elton John je za 70. rojstni dan v Hollywoodu pripravil zabavo za vse svoje prijatelje.
2
Kim Kardashian si želi še enega otroka
27. marec 2017 ob 15:04 Kim Kardashian je v promocijskem posnetku za resničnostno oddajo Keeping Up With the Kardashians razkrila, da si z možem Kanyejem Westom želita še enega otroka.
Samira Wiley in Lauren Morelli iz serije Oranžna je nova črna stopili pred oltar
9
27. marec 2017 ob 11:04 29-letna igralka Samira Wiley se je 25. marca poročila z dolgoletno partnerico Lauren Morelli, ki je scenaristka serije Oranžna je nova črna.
Adele: Moj 4-letni sin Angelo že preklinja
6
27. marec 2017 ob 08:58 Adele ni znana samo po svojem glasu, temveč tudi po tem, da vedno glasno pove, kaj misli - tudi če vključuje preklinjanje, in to je začel prevzemati tudi njen 4-letni sin.
Antonio Banderas razkril, da je po srčnem napadu popolnoma okreval
26. marec 2017 ob 21:17 Igralec Antonio Banderas je pred dvema mesecema doživel srčni napad, kirurgi pa so mu kmalu po napadu vstavili tri koronarne opornice.
Cumberbatch in Hunterjeva dobila drugega sina Benedict Cumberbatch in Sophie Hunter sta na začetku meseca dobila drugega sina, ki sta ga poimenovala Hal Auden Cumberbatch.
2
"Ivanka Trump in Jared Kushner sta uničila našo sosesko" Ivanka Trump in Jared Kushner sta se pred zgolj dvema mesecema preselila v prestižno sosesko Kalorama v Washingtonu, sosedi pa s tem, da imajo v bližini slavno družino, niso zadovoljni.
18
V Los Angelesu javna slovesnost za Carrie Fisher in Debbie Reynolds Prijatelji in oboževalci so se na Hollywood Hills s posebno spominsko slovesnostjo spomnili Debbie Reynolds in Carrie Fisher, ki sta se decembra poslovili zgolj en dan narazen.
Liam Payne in Cheryl sta dobila prvega otroka Britanska glasbenika Cheryl in Liam Payne sta potrdila, da se jima je 22. marca rodil sin, ki mu še nista izbrala imena, a "vseeno že osvaja srca mnogih."
4
Amber Heard: Govorili so, da mi bo biseksualnost končala kariero Amber Heard je v govoru na dogodku v New Yorku priznala, da so jo kolegi pogosto opozarjali, da bo s priznavanjem biseksualnosti končala kariero v Hollywoodu.
24
Harrison Ford: Za letališki incident je kriva moja raztresenost V javnost je prišel posnetek, kjer Harrison Ford govori o incidentu, ko je februarja skoraj povzročil letalsko nesrečo na letališču v Kaliforniji, saj je letel nevarno blizu potniškega letala boeing ...
9
Amanda Seyfried in Thomas Sadoski kmalu po skrivni poroki postala starša Amanda Seyfried in Thomas Sadoski sta pred dnevi sporočila, da sta pobegnila na podeželje in se skrivaj poročila, zdaj pa je zvezdniški par potrdil še novico, da se jima je rodila hčerka.
2
Princ George septembra v šolo, ki "ne spodbuja najboljših prijateljstev" Prvorojenec vojvode in vojvodinje Cambriških Williama in Kate bo septembra pri štirih letih prvič sedel v šolske klopi, obiskoval pa bo prestižno šolo v Londonu.
13
Vojvodinja Kate: Materinstvo je izziv, tudi sama kdaj podvomim o sebi "Čez noč se spremeni tvoja osnovna identiteta. Od tega, da o sebi razmišljaš v smislu posameznika, si nato najprej mama."
20
Mick Jagger: nečimrnost ga je rešila odvisnosti od mamil Nekdanji partnerki Jerry Hall je uspelo Micka Jaggerja prepričati, naj se odreče mamilom, šele z argumentom, da bodo škodovala njegovemu videzu.
9

Anketa: 23. marec 2017 ob 11:44

Kako boste izkoristili daljše dneve in toplejše vreme?

Več se bom gibal v naravi.
Lotil se bom opravil na vrtu.
Dneve preživljam v službi.
Vse bom počel po starem, daljši dan in lepše vreme name nimata vpliva.
Arhiv
Kazalo