Iz sveta znanih
slice
Radodarni Cristiano Ronaldo presenetil z zelo visoko napitnino
Nogometaš je nagradil zelo dobro delo osebja v nekem grškem letovišču, 21. julij 2018 ob 17:56 Cristiano Ronaldo je pred kratkim počitnikoval v grškem letovišču Costa Navarino.
15
Orožje in mamila – Offset, mož raperke Cardi B, spet za zapahi
8
21. julij 2018 ob 14:48 Raperja Offseta, moža najbolj priljubljene ameriške raperke Cardi B in člana hiphopovske zasedbe Migos, so zaradi posedovanja mamil in orožja aretirali samo nekaj tednov po rojstvu hčerke Kulture ...
Katy Perry padla v depresijo zaradi slabih kritik zadnjega albuma
21
20. julij 2018 ob 11:31 Kritike zadnjega albuma Witness so sesule Katy Perry in povzročile, da je padla v "situacijsko depresijo", kot jo je poimenovala sama. Zadnje leto se je zaradi tega borila z lastnimi demoni.
Kanadčani so se odločili, da nočejo kreacij Ivanke Trump
19
19. julij 2018 ob 14:03 Kot kaže, Kanadčani niso več navdušeni nad modno linijo Ivanke Trump, saj so pozvali k bojkotu veleblagovnic, ki prodajajo izdelke, pod katere je podpisana hčerka ameriškega predsednika Donalda ...
Vpogled v otroštvo osrednjega glasu generacije grungea
6
19. julij 2018 ob 10:36 Kurt Cobain je bil, preden je postal slaven, "otročji, norčav in prikupen" , je ob odprtju razstave Odraščanje Kurta Cobaina povedala njegova sestra Kim Cobain.
Žena Bodeja Millerja: Nobenemu staršu ne želim takšne bolečine Morgan Beck Miller je prvič po tragični nesreči, ko sta z Bodejem izgubila 19-mesečno hčerko, javno spregovorila o incidentu in bolečini, ki je sledila.
5
Meghan Markle ima težave z določenimi pravili kraljeve družine Vojvodinja Susseška, ki se je pred dvema mesecema poročila z britanskim princem Harryjem, naj bi imela po poročanju tujih medijev težave z razumevanjem določenih pravil kraljeve družine.
20
Frances Bean Cobain: Duševno zdravje naj ne bo več tabu Frances Bean Cobain, hčerka znanega pokojnega glasbenika Kurta Cobaina, je dejala, da bi se (predvsem) v ZDA morali znebiti predsodka, da sta duševno zdravje in odvisnost tabutemi.
5
Dvojnik Eda Sheerana zmedel oboževalce V Berlinu so v muzeju Madame Tussauds razstavili voščenega britanskega glasbenika Eda Sheerana, na otvoritev pa povabili enega bolj znanih Sheeranovih dvojnikov Nica Eckla.
8
Foto: Cher navdušila na premieri Mamme Mie Film Mamma Mia: Here We Go Again (MM2), ki so ga snemali na Visu, je v britanski prestolnici doživel mednarodno premiero, največ pozornosti pa je pripadlo ameriški glasbenici Cher.
3
Med igralci je največji zaslužkar George Clooney Priljubljeni ameriški igralec George Clooney je drugi največji zaslužkar preteklega leta – velike zasluge za to gredo uspešni proizvodnji tekile, katere soustanovitelj je zvezdnik.
13
Pravi razlog, zakaj je Neve Campbell obrnila hrbet Hollywoodu V 90. letih prejšnjega stoletja si je Neve Campbell ustvarila ime z vlogama v seriji Miza za pet in v franšizi Krik. Nato pa je v nekem trenutku izginila s hollywoodskega zemljevida. Z razlogom.
14
Serena svoj nastop v Wimbledonu posvetila vsem mamam "Zadnja dva tedna sta bila izjemna," je svoj zapis na družbenih omrežjih začela letošnja poraženka v finalu Wimbledona Serena Williams.
14
Sacha Baron Cohen vrača udarec: komik postavil satirično ogledalo Trumpu Sacha Baron Cohen je nazaj s provokativno humoristično serijo, v kateri se je znova preobrazil v različne like z enim samim namenom, da v satiri zajame obdobje ameriškega predsednika Donalda Trumpa.
28
Bobnar Blink-182 udeležen v prometni nesreči Bobnarja zasedbe Blink-182 Travis Barker se še naprej drži smola. Udeležen je bil v prometni nesreči, v kateri je z avtomobilom trčil v šolski avtobus. Z njim pa je bil tudi njegov sin.

Izbor
Anketa: 19. julij 2018 ob 11:36

Kaj počnete na plaži?

Najraje se sončim.
Berem.
Brskam po družbenih omrežjih.
Nič, poskušam se odklopiti od vsega.
Rešujem križanke.
Drugo.
Arhiv
Kazalo