Iz sveta znanih
slice
Barack in Michelle Obama bosta prek Netflixa promovirala večjo empatijo
Sklenila pogodbo o sodelovanju, 22. maj 2018 ob 10:45 Nekdanji ameriški predsednik Barack Obama in njegova žena Michelle sta podpisala večletno pogodbo z ameriško naročniško platformo videovsebin na zahtevo Netflix za produkcijo televizijskih oddaj, ...
10
Gostje želijo poroko princa Harryja in Meghan unovčiti prek eBaya
12
22. maj 2018 ob 08:59 Na strani spletne dražbene hiše eBay so začeli prodajati darilne vrečke, ki so jih gostje prejeli ob prihodu na kraljevo poroko.
Nasmeh do ušes – uradne poročne fotografije princa Harryja in Meghan
10
21. maj 2018 ob 17:11 Le dva dneva po veliki kraljevi poroki sta se princ Harry in njegova žena Meghan posvetila kraljevim obveznostim, medeni tedni bodo tako morali še počakati.
Meghanin prvenec na spletni strani monarhije: "Ponosna feministka"
31
21. maj 2018 ob 11:15 Meghan Markle, ki je s sobotno poroko z britanskim princem Harryjem dobila uradni naziv vojvodinja Sussekška, je zdaj dobila še svojo stran na spletni strani britanske monarhije.
Chrissy Teigen in John Legend sta se razveselila rojstva drugega otroka
20. maj 2018 ob 13:41 Ena izmed najuspešnejših ameriških manekenk in avtorica kuharske knjige Chrissy Teigen je na družbenem omrežju naznanila rojstvo drugega otroka.
Hugh Grant bo prvič stopil pred oltar Britanski lomilec ženskih src, igralec Hugh Grant, za razliko od številnih drugih zvezdnikov še ni stopil v zakonski jarem.
5
Foto in video: Princ Harry in Meghan Markle izrekla usodni da V kapeli sv. Jurija na gradu Windsor sta v zakonski stan stopila princ Harry in Meghan Markle, ki sta po kraljevski poroki prejela naziv vojvoda in vojvodinja Sussekška.
77
Britanska kraljeva poroka: Poročno dogajanje iz minute v minuto Na gradu Windsor sta si v prisotnosti okoli 600 gostov večno zvestobo obljubila britanski princ Harry in ameriška igralka Meghan Markle.
78
60-letni igralec Alec Baldwin se je razveselil rojstva sina Hilaria in Alec Baldwin sta na družbenih omrežjih potrdila rojstvo četrtega skupnega otroka – sporočila sta, da sta se razveselila že tretjega sina.
6
Meghan Markle bo do oltarja pospremil princ Charles 200 limon iz italijanske obale Amalfi, 500 jajc iz Suffolka, po 20 kilogramov masla, moke in sladkorja ter deset steklenic bezgovega sirupa, napolnjenih na kraljičinem zasebnem posestvu Sandringham.
20
Dokumentarec o Whitney Houston razkriva, da je bila v otroštvu zlorabljena Dokumentarec o Whitney Houston, ki so ga premierno prikazali na filmskem festivalu v Cannesu, prikazuje manj znano plat nekoč ene najuspešnejših ženskih izvajalk.
6
Kakšni nalogi bosta na kraljevi poroki doleteli princa Georgea in princeso Charlotte? Poroke princa Harryja in ameriške igralke Meghan Markle se veselita tudi otroka Williama in Kate, saj jima je bila za soboto zaupana prav posebna vloga.
3
Harry in Meghan se poročita: koliko bo vse skupaj stalo? Vsi vemo, da so poroke drag "špas", kraljevske še toliko bolj.
20
18 mesecev po smrti mame zbolel še zvezdnikov oče 18 mesecev po tem, ko je nekdanjemu zvezdniku fantovske skupine One Direction zaradi levkemije umrla mama, je za rakom zbolel še oče.
6
Willow Smith razkrila zgodbo o samopoškodovanju Pogovorna oddaja Red Table Talk , v kateri sodelujeta tudi Willow Smith in Jada Pinkett Smith, se je v drugi epizodi ukvarjala s spoprijemanjem z izgubo, v kateri je Willow razkrila svojo zgodbo o ...
18

Izbor
Anketa: 12. maj 2018 ob 10:26

Ste zadovoljni z nastopom Lee Sirk na Evroviziji?

Da, prijetno me je presenetila.
Ne, pričakoval/a sem več.
Ne spremljam Evrovizije.
Arhiv
Videonovice
Kazalo