Glasbenica nikoli ne poskuša skrivati svojega mnenja. Foto: Reuters
Glasbenica nikoli ne poskuša skrivati svojega mnenja. Foto: Reuters

glasno pove, kaj misli - tudi če vključuje preklinjanje, in to je začel prevzemati tudi njen 4-letni sin.

Med koncertom je 28-letna glasbenica zbranemu občinstvu razkrila, da sin, ki ga ima z možem Simonom Koneckijem, že prevzema njene navade, ampak da je to ne preseneča. "Moj sin preklinja," je dejala. "Saj ne vem, kaj naj rečem. Kar počnem jaz, posnema tudi on."

"Jaz sicer še vedno preklinjam občutno več, ampak vseeno gre precej dobro od rok tudi njemu," je še v smehu dodala.

Pred dnevi se je na zadnjem koncertu v sklopu avstralske turneje razburila, saj je varnostnik poslušalce poskušal pripraviti do tega, da bi na koncertu sedeli. "Gospod, oprostite, vem, da ste tukaj zaposleni, ampak ali bi lahko ljudi pustili pri miru? To je koncert," je glasno povedala v mikrofon. "Če ljudje želijo, lahko vstanejo. Da vas več ne vidim, kako še komu iz občinstva govorite, da ne sme stati."

Na turnejo morda nikoli več
Glasbenica ima občutek, da ji koncertiranje ne gre dobro od rok. "Sicer mi je spremenilo življenje, a to vseeno ni nekaj, v čemer sem dobra. Zaradi ploskanja se vedno počutim zelo ranljivo." Svetovna turneja po izdaji plošče 25 pa se ji zdi največji karierni dosežek. "Ne vem, ali se bom tega lotila še kdaj."

Pred časom je poudarila tudi, da ji je pomembnejše preživljanje časa s sinom. "Do zdaj jo je vedno spremljal na turneji, a naslednje leto bo začel hoditi v šolo, zato to več ne bo mogoče. Adele noče zamuditi niti trenutka njegovega odraščanja, zato se ji zdi popolnoma jasna odločitev, da namesto koncertiranja izbere njega," je vir blizu njene družine pojasnil za The Sun. "Zato zagotavlja, da na turnejo, podobno zdajšnji, ne bo šla še vsaj naslednjih deset let."