Ali bo Mathew dokazal svojo nedolžnost? Foto: EPA
Ali bo Mathew dokazal svojo nedolžnost? Foto: EPA


29-letna pevka je že marca dejala, da prekinja sodelovanje s svojim očetom. Čeprav je Beyonce tedaj trdila, da se z očetom razhaja sporazumno in prijateljsko, se je v svetovnih medijih pojavil razlog, zakaj je pevka odpustila svojega očeta, ki je za njeno pevsko kariero skrbel 14 let.

Po pisanju ameriških medijev, ki so se sklicevali na trditve družbe Live Nation, ki se ukvarja s produkcijo in promocijo koncertov, naj bi Mathew v svoj žep brez hčerine vednosti pospravil del zaslužka s koncertov.

"Mathew si je prisvojil veliko vsoto denarja od njene zadnje svetovne turneje, družba Live Nation pa je opozorila Beyonce, da ji njen oče krade. Potem ko je pregledala papirje, je ugotovila, da je oče resnično vzel denar, ki mu ne pripada, zato ga je odpustila," je dejal pevkin prijatelj.

Oče Knowles odločno zanika trditve družbe Live Nation. 60-letnik pravi, da so denarja željni promoterji turneje namerno načeli njegov ugled, saj so si želeli večji delež od Beyoncejine pevske kariere. Verjame, da se bo na sodišču pokazala resnica, upa pa tudi, da se bodo s tem izboljšali odnosi med njim in njegovo slavno hčerko. Beyonce je po tem, ko je očeta odpustila, mesto menadžerja namenila nekdanjemu direktorju Live Nationa, še vedno pa z družbo tesno sodeluje.