Johnny in Amber naj bi se zbližala šele lani na promocijski turneji. Foto: Reuters
Johnny in Amber naj bi se zbližala šele lani na promocijski turneji. Foto: Reuters
Amber je s Tasyo van Ree hodila vrsto let, v tem času pa jo je umetnica tudi večkrat ovekovečila na svojih delih. Foto: Reuters

Po poročanju New York Daily News naj bi se namreč 26-letna Amber pred nekaj meseci razšla s svojim dolgoletnim dekletom, 36-letno havajsko umetnico in fotografinjo Tasyo van Ree.
Van Reejeve razpad zveze očitno ni kaj dosti prizadel, saj naj bi v teh tednih "kramljala in se smejala s celo vrsto lepih žensk", poroča revija In Touch.

K razhodu je najverjetneje pripomogla cvetoča romanca med prelestno Heardovo in njenim soigralcem iz Zapitega dnevnika (Rum Diary), 49-letnim Johnnyjem Deppom.
Zvezdnik Piratov s Karibov je pred slabima dvema tednoma sporočil, da se je po 14 letih "prijateljsko" razšel s francosko igralko in pevko Vanesso Paradis, s katero ima dva otroka.
Vir: "Stoodstotno hodita"
Le nekaj dni zatem so mediji že poročali, da je Depp Heardovi kupil drago darilo - konja, da mu lahko dela družbo med ježo na snemanju filma Lone Ranger v puščavi Nove Mehike.
"Stoodstotno hodita," je neimenovani vir potrdil romanco za Us Weekly. "Z njo ravna res lepo."
Johnny in Amber sta se spoznala na snemanju Zapitega dnevnika že leta 2009, a čeprav sta imela v filmu nekaj vročih prizorov, naj bi postala par šele med lani med promocijsko turnejo, ko je med Deppom in Paradisovo že močno škripalo.
"Spati sta začela skupaj med promocijskimi obveznostmi," je za Us potrdil tudi igralkin prijatelj.